AKTUELNO

Kada osobu boli zub, teško može da bude fin i ljubazan. Isto važi za nezadovoljnu ženu

Čak i ako ona još uvek voli svog partnera i ophodi se prema njemu sa nežnošću, ljutnja je sprečava da ga iskreno ceni. Umesto da se raduje brizi svog supruga, žena ima tedenciju da se fokusira na to koliko radi, a kako je malo cenjena zbog toga.

Foto: Pixabay.com

Kada je žena nezadovoljna, ona ne može da se natera na ljubav. Može da se ponaša kao da je puna ljubavi, ali njeno srce je zatvoreno. A kada je žensko srce zatvoreno, ona počinje da negoduje, a u tim situacijama muškarac uvek gubi.

Ako ona za svoja dobra dela dobije šezdeset bodova, a on dvadeset za svoje zasluge, žena će oduzeti tih dvadaeset od njenih šezdeset i dobiti novi rezultat sa kojim neće biti zadovoljna. Jer ona smatra da je to što je njen muškarac dobar, isključivo njena zasluga.

Žena tada oseća da joj nije priznato za njen trud i rad, pa stoga dobija napad ljubomore. Tokom godina, zameranje može preći u hroničnu ljutnju. U ovoj fazi, žena veruje da se udala za pogrešnu osobu i razmišlja o razvodu. Nema sumnje: ova žena ne dobija sve potrebno od braka, ali to ne znači da ne može dobiti ono što joj treba. A druga osoba takođe ne daje ono što žena želi.

Žene koje razmišljaju o razvodu najčešće kažu: "Dajem, dajem i ne dobijam ništa zauzvrat!"

Da biste rešili ovaj problem, morate da shvatite da ste dobili napad ljutnje i nezdovoljstva. Zatim, umesto da napadnete muža, morate da naučite da se dajete na drugi način. Tada žena prestaje da se angažuje u nadi da će muž primetiti njenu nezainteresovanost.

Autor: Pink.rs

#Brak

#Veza