AKTUELNO

Nalazi se u Devonu, jugozapadnoj regiji Engleske.

Ako ne želite da razmišljate o virusu i o trenutnoj situaciji, možda ćete želeti da se prijavite za jedan od ovih poslova. 

Ostvo Lundi, koje se nalazi na severnoj obali Devona, u potrazi je za pet čuvara koji će pomoći u očuvanju i upravljanju zemljišta. Uprkos neplaćenim funkcijama, ovo ostaje prilično sanjiv predlog, jer ostrvno nije imalo slučajeve virusa korona, što znači da oni koji tamo žive mogu da izbegnu ograničenja Kovida.

Prijavu za radno mesto uglavnom popunjavaju studenti koji su završili obaveze ili su diplomirali, ali otvoreno je za sve koji vole ovakav posao.

Kvalifikacije nisu potrebne. Moraćete da budete "izdržljive prirode", kako glasi u oglasu za posao, jer radni dani mogu da budu "dugi i u raznim vremenskim uslovima". Oglas sugeriše da bi ovaj posao bio pogodan za nekoga ko želi da se "skloni iz grada i živi na malom izolovanom ostrvu". Računaju da će svako kome je dosta gradskog života biti spreman za ovakav izazov. 

Ovo je volonterski posao koji podrazumeva život u prirodi, gde ćete biti okruženi kopnom i morskim pejzažima, zanimljivim i promišljenim ljudima. Posao uključuje nadgledanje divljih životinja na ostrvu, uključujući i morske ptice i foke. Onaj ko se bude istakao u poslu moći će da pomaže upravnom timu i u opštim ostrvskim dužnostima kao što su pomoć u ostrvskom pogonu za reciklažu, održavanju kuća i posete stanovništva.

#Putovanja