AKTUELNO

Trebaće vam oko pola sata.

Sastojci (za 4-6 porcija)

185 g širokih dugačkih rezanaca, 2 paradajza očišćena od semenki i krupno iseckana, 1 manji crni luk iseckan, 1 tikvica isečena na kolutove, 1 manja crvena paprika isečena na štapiće, 250 g fileta od pilećih grudi isečenih na rezance, 90 g smrznutog graška, 1 kašičica soli, 1 kašičica sušenog italijanskog začina, 1 kašika rendanog parmezana

Foto: Pixabay.com

Način pripreme: Kuvajte pastu u velikoj šerpi ključale vode, dok ne bude al dente. Procedite i ostavite sa strane. Zagrejte ulje u dubokom tiganju, dodajte beli luk i piletinu. Mešajte brzim pokretima na srednje jakoj vatri 5 minuta. Dodajte crni luk, tikvice, crvenu papriku, gračak i začine i mešajte brzim pokretima 1-2 minuta. Sklonite sa vatre, dodajte pastu i mešajte da se sjedini. Pospite parmezanom.

Autor: Pink.rs

#RUČAK

#Špagete