AKTUELNO

Opušteni, zabavni ili uvek organizovani? Evo šta kaže nauka!

Istraživanje sprovedeno u Australiji utvrdilo je da postoji šest osobina koje su ključne za uspeh u krevetu kada su u pitanju muškarci!

Učesnicima je dat test ličnosti poznat kao "Velika petorka", koji određuje koje su dominantne crte ličnosti u nečijem karakteru. Utvrđeno je da su ove tri kombinacije dobitne!

Foto: Unsplash.com

Ovaj test utvrđuje pet karakternih crta - ekstrovertnost, otvorenost, osvešćenost, neuroticizam i saosećanje, poznato i kao "prijatan" karakter.

Ekstrovertnost i saosećanje

Muškarci koji imaju ovakav karakter su centar zbivanja u društvu. Oni su puni samopouzdanja, vole da pričaju i lako ostvaruju povezanost s drugima. Smatraju ih ljubaznim, toplim i uviđavnim. Nije ni čudo što imaju više seksa, jer su ovo sve osobine koje žene traže kod muškaraca, po brojnim anketama.

Ekstrovertnost i osvešćenost

Ovo je kombinacija otvorenog, živahnog karaktera koji voli da bude u centru pažnje, i promišljenog, organizovanog karaktera punog discipline. Ovakvi muškarci često su i veoma uspešni u poslu kojim se bave, a ukoliko bismo morali da im tražimo manu, veoma retko su spontani. Oni znaju šta hoće i znaju kako to da ostvare.

Osvešćenost i saosećanje

Ovi muškarci su prijatni, zabavni, ali nisu "naporni" kao što umeju da budu previše ekstrovertni muškarci. Takođe znaju šta hoće, ali znaju i da ništa nije vredno prevelikog stresiranja. Ako bismo morali da ih opišemo jednom rečju, neka to bude "opušteni".

Autor: Pink.rs

#Muškarac

#osobine