AKTUELNO

Euforičan osećaj nakon seksa nije samo u vašoj glavi, već je vidljiv na vašem licu, zrači iz vaše kože, a čak vam i povećava grudi…

Veće grudi

Kada ste seksualno aktivni, bradavice su vam izraženije jer se ukrute svaki put kad imate seks, a čak i masno tkivo grudi može malo da nabrekne, pa je vizuelni utisak vaših grudi da su veće i više…

Rosna koža

Tokom i nakon seksa vaša koža dobije „talas“ endorfina koji ima protivupalno delovanje na vaše lice. Drugim rečima, manje bubuljica! Osim toga, povećava vam se količina estrogena, koji dobro utiče na elastičnost vaše kože i stvara kolagen.

Više seksa znači više sjaja i manje bora!

Punije usne

Ubrzani protok krvi utiče na vaše usne (koje ste verovatno ionako koristile tokom predigre) tako da izgledaju punije i rumenije.

Bistre oči

Bistar pogled, puno srce, ali bukvalno! Snažan napad hormona oksitocina koji vam se događa posle seksa i ostavlja vas u divnom blaženstvu zapravo vam čini oči bistrijim i otvorenijim, prenose mediji.

Rumeni obrazi

Seksualno uzbuđenje vam ubrzava rad srca, što vam onda ubrzava cirkulaciju i širi krvne sudove. Upravo je to cela magija iza takozvanog fenomena „sex blush“. Zašto trošiti na rumenilo kad samo treba redovno da uživate u seksu?

#Lepota

#Seks