AKTUELNO

Postoji nekoliko ključnih činjenica koje moraju biti poznate svakom vlasniku pasa i nikada ih ne sme zaboraviti i zanemariti

Ukoliko se odlučite da usvojite psa, spremite se na dugo putovanje puno srećnih trenutaka, ali i onih koji će vam slomiti srce.

Onog trenutka kada shvatite da je vaš pas - vaš ljubimac, ali da ste vi njemu ceo svet shvatićete i zašto je toliko bitno posvetiti mu dovoljno pažnje i ljubavi. 

- Vodi me na nova mesta, kako bih upoznao nove prijatelje" - "Možda ću se u početku uplašiti od njih, ali ako me držiš uz sebe kroz sva nova iskustva, naučiću da budem poverljiviji kada su drugi u pitanju. Zaista volim da upoznajem nove prijatelje.

- Ne odbacuj me kada novi članovi porodice pristignu" - "Oni su i moja porodica. Ja ću ih voleti i poštovati isto koliko volim i poštujem tebe.

- Ne ljuti se na mene kada ti skočim u naručje" -Toliko te volim da nekad prosto ne mogu da odolim svom uzbuđenju i želji da te zagrlim.

- Nemoj da gubiš strpljenje i da odustaješ od mene - Ne razumem tvoj jezik, ali se trudim koliko god mogu da naučim. Daj mi vremena da razumem šta želiš od mene, jer sve što ja želim jeste da ti udovoljim.

- Ne iskaljuj svoj bes na meni - Bez obzira na to kakav ti je dan bio, ja sam uvek srećan što te vidim i učiniću sve da tvoj dan bude bolji.- Daj mi prostora kada sam uplašen - Uvek se osećam bolje kada sam sa tobom i ponekad mi treba trenutak pre nego što shvatim da me nove stvari neće povrediti.

- Bez obzira koliko si zauzet, pokušaj da provedeš malo kvalitetnog vremena sa mnom" - Ovo je zapravo ono čemu se radujem najviše, jer svaki minut sa tobom meni znači mnogo.

#Ljubimac