AKTUELNO

Koliko god pokušavale da sakriju, to jednostavno izbija iz njih...

Obično kada je žena danima nervozna, smatra se da joj nedosaje seks.

Iako je to jedan od simptoma, postoje oni mnogo važniji koji mogu da otkriju da žena vapi za muškim dodirom i da dugo nije imala odnose. Ključno je da se udubite i analizirate ponašanje, a sledeći znaci mogu biti pokazatelji da li žena krizira ili je seksualno namirena.

Imaće najviše sreće u ljubavi: Ova 3 znaka u MAJU očekuju SUDBINSKI SUSRETI

FIZIČKE PROMENE

Pospanost: Ako žena nema dovoljno seksa, a samim tim i oragazma, u njenom organizmu se može javiti nedostatak prirodnog sedativa - hormona oksitocin. Zbog toga se često javljaju problemi sa spavanjem, odnosno besane noći.

Stariji izgled: Seks takođe može da utiče na izgled žene. Ključ je u kolagenu, koji se proizvodi prilikom seksualnih odnosa, a koji čini kožu glatkom i sjajnom. Ako dođe do nedostatka, žena može da izgleda starije.

Uz OVU rečenicu žena će vam ispuniti SVAKU SEKSUALNU želju

Foto: Pixabay.com

PROMENE U PONAŠANJU

Iživljava se na drugima: Nedostatak endorfina utiče na percepciju sveta koji je okružuje.

Često uzima lekove protiv bolova: Tokom seksa luči se hormon oksitocin koji ima dejstvo slično morfijumu, pa ublažava bolove i grčeve. Upravo zato, žene koje apstiniraju može se desiti da češće uzimaju lekove protiv bola.

Česta bolešljivost: Intimni odnosi povećavaju količinu antivirusnih antitela za 30 procenata, što može uticati na ojačavanje imunog sistema.

Zaboravnost: Seks utiče na poboljšanje cirkulacije, a bolja cirkulacija znači i bolji rad mozga, poboljšava pamćenje i učenje novih stvari.

Nezadovoljna je sobom: Verovali ili ne, nedostatak seksa utiče na žensko samopouzdanje.

#Seks

#Žena

'