AKTUELNO

Šta otkriva o vama vaša omiljena destinacija?

Iako je putovanje aktivnost koju svako voli, ne putujemo svi na isti način i ne sanjarimo o istim destinacijama.

Kroz ovu zabavnu igru možete da saznate šta vaša destinacija iz snova otkriva o vama. Naravno, nismo naveli sva turistička mesta na svetu, ali se nadamo da ćete uspeti da pronađete nešto sličnije mestu koje je vama najatraktivnije.

Pariz

Pariz je verovatno jedan od najromantičnijih i najelegantnijih gradova na svetu, ali je ujedno i pun umetnosti i dobre gastronomije. Ako ceo život žudite da posetite ovaj grad, šetate prelepim ulicama, vidite Ajfelovu kulu i obiđete Luvr, verovatno ste veliki ljubitelji umetnosti, bilo da je reč o slikarstvu, muzici ili kinematografiji.

Svim ljubiteljima dobrog vina može da deluje privlačno ova destinacija.

Japan

Ako vam je životni san da obiđete ovu istačnu zemlju, verovatno ste pravi avanturista. Vi ne putujete radi odmora već zbog iskrene radoznalosti. Vama nije problem da se izgubite u Tokiju, ili da istražite japanske običaje pre putovanja kako ne biste slučajno uvredili nekoga svojim ponašanjem. Volite da istražite strane kulture i nije vam problem ako tokom putovanja ne prođe sve baš kao što je bilo isplanirano.

Foto: Pixabay.com

Njujork

Ako vam je Njujork visoko na spisku gradova koje želite da obiđete, verovatno ste energična osoba koja želi da vidi kako izgleda "grad koji nikada ne spava". Vama ne smeta gužva, volite izlaske i želite da se izgubite u gradu nebodera, koji je pružio inspiraciju mnogim američkim piscima i filmskim režiserima.

Kalifornija

Ako vam Kalifornija deluje kao san snova, vi ste verovatno očarani holivudskom kinematografijom i generalno pop kulturom. Željni ste toga da šetate istim ulicama koje svakodnevno obilaze vaši omiljeni glumci i pevači, a potajno se nadate da ćete možda i nekog od njih sresti kako ležerno pije kafu ili šeta svog psa.

Foto: Pixabay.com

Novi Zeland

Obično svi zaljubljenici u prirodu žele jednom u životu da posete Novi Zeland, idealnu državu za avanturiste. Svi koji planinarenje smatraju odmorom i spremni su na veoma duge šetnje da bi im se otvorio prelep pogled sa nekog vidikovca, vrlo dobro znaju da ova država neće razočarati.

Karipska ostrva

Karibi su sinonim za odmor. Ako sanjarite o tome da posetite neko ostrvo sa zlatnim peskom i azurno plavim morem, onda je za vas ovo idealno putovanje.

Vi tokom letovanja ne želite da obilazite gradove ili prirodu već samo uz jedan koktel i dobru knjigu da se odmorite na plaži.

#Putovanja