AKTUELNO

Prvi utisak je taj koji se nikad ne zaboravlja i zato je bitno da bude pozitivan. Takođe, prilikom prvog izlaska je važno prikupljanje informacija o osobi koja vas zanima.

Možda biste pomislili da imate sve vreme ovog sveta da se upoznate, što jeste tačno, ali ako vam neko ne odgovara od samog starta, a to lako možete saznati postavljanjem jasnih pitanja, nema smisla gubiti vreme na njega. Koja su to pitanja koja treba direktno da postavite svom potencijalnom ljubavniku na prvom sastanku?

KAKVA VEZA TE ZANIMA?

Postavite ovo pitanje i znaćete na čemu ste. Ono će vam otkriti da li osoba želi otvorenu vezu ili je spremna sa vama da bude “jedan na jedan”.

KOJE KVALITETE CENIŠ KOD OSOBE SA KOJOM ŽELIŠ VEZU?

Ako osoba sa kojom ste na sastanku tvrdi da je od svog partnera očekuje da bude pozitivan, aktivan, vredan, strpljiv, pažljiv, ljubazan i sl, biće vam jasno da li se uklapate u njegovu viziju idealnog odnosa. Naravno niko ne može da ispuni sve navedene uslove, ali ako apsolutno ne možete sebe da pronađete na listi, onda je to jasan znak u kom pravcu treba da idete.

KAKO IZGLEDA TVOJA TIPIČNA RADNA NEDELJA? A VIKEND?

Odgovor na ovo pitanje daće vam jasnu predstavu o tome da li je predmet vašeg interesovanja pasivna ili aktivna osoba. Da li voli izlaske, ili radije večeri provodi kod kuće, gledajući prenos fudbala na TV?

KAKVA JE TVOJA PORODICA?

Foto: Unsplash.com

Stav o odnosima u porodici je veoma važan. Ako osoba sa kojom ste na sastanku ima pozitivno mišljenje o svojim članovima porodice, znači da je vrlo verovatno da ćete se i vi snaći u njihovoj blizini. Loši odnosi i negativan stav, nagoveštavaju probleme u samom startu.

ŠTA ZA TEBE PREDSTAVLJA IZAZOV?

Takođe u sklopu ovog pitanja može da bude i dodatno pitanje “šta si poslednje uzbudljivo uradio u životu?”. Ovo će vam dati jasniju sliku o tome sa kakvom osobom imate posla. Ako vaš potencijalni ljubavnik beži od izazova i vodi miran život, a vi ste avanturistički duh, vrlo teško ćete pronaći zlatnu sredinu.

#Ljubav

#Sastanak