AKTUELNO

Pretpostaviti da je neko tajno zaljubljen u vas, uvek je bilo poprilično teško, naročito kada je reč o jačem polu.

Oni su nekako uvek rezervisani kada je u pitanju izražavanje emocija, budući da većinom ne žele da drugi znaju kako se oni zaista osećaju. Ali zar ne bi bilo zanimljivo kada biste mogli da znate šta oni misle o vama? Ako zaista želite da saznate da li je on potajno zaljubljen u vas, obratite pažnju na redove koji slede. Otkrićemo vam ovom prilikom njegove tajne.

Foto: Pixabay.com

UVEK JE NASMEJAN KADA RAZGOVARA SA VAMA

Bez obzira da li je u vašem društvu, ili vas neko spomene u razgovoru, osmeh na njegovom licu je neizostavan. Ovo je jasan pokazatelj da ga kontakt sa vama ili jednostavno razgovor o vama čini srećnim, što dalje implicira da mu se dopadate.

NEVEROVATNO JE TRAPAV U VAŠOJ BLIZINI

Ako je on svaki put kada se nađe u vašem društvi neverovatno trapav, to znači da je nervozan zbog vašeg prisustva jer mu se sviđate i želi da na vas ostavi što bolji utisak. Upravo taj trud ga blokira da bude spontan i da vam se predstavi onakvim kakav stvarno jeste.

NEHOTICE VAS DODIRUJE

Reč je o nevinim navodno slučajnim dodirima, koji na suptilan način otkrivaju njegove emocije prema vama. U svoj toj svojoj silnoj želji da vas zagrli, on će pokušati da savlada svoje reakcije, ali mu to neće baš polaziti za rukom.

PRIČA STVARI KOJE NEMAJU SMISLA

Kada je on potajno zaljubljen u vas, često će se spoticati i o sopstvene reči. Većina njegovih rečenica biće bez većeg smisla jer će nastojati da vas impresionira. Savet: ne slušajte šta priča već kako priča.

OBASIPAĆE VAS PAŽNJOM KAD GOD MU SE UKAŽE PRILIKA

Instinkt iz osobe koja nastoji da vam se dopadne progovoriće u obliku njegove želje da vas obasipa pažnjom. Kad god se budete nalazili u gradu neće propustiti priliku da vam pokloni cveće, čokoloadu ili nešto drugo što zna da volite.

#Muškarac

#ZALJUBLJENOST

#znaci