AKTUELNO

Da li želite da znate šta za muškarce znači "ona je odlična u krevetu"? Ne brinite, to nije samo konkretni seks. U pitanju su i mnoge druge stvari, kako oni kažu, prenosi 24sata.hr.

1. Entuzijazam

"Entuzijazam je ključan. Iako bih dodao da su i dobre oralne sposobnosti bonus. Takođe, sa ženama koje su avanturisti u seksu, ugodno ti je da razgovaraš o svemu, o željama i maštarijama. No, ključna stvar je entuzijazam."

2. Hemija

"Njena hemija sa mnom, uglavnom. Najbolji seks koji sam imao je bio sa ženama koje su htele da mi 'izbiju' mozak, one su bile vođene strastima."

3. Pokazivanje želja

"Momci, poput žena, žele da ih neko želi. Kad mi žena šapuće na uho i govori mi koliko me želi, onda je to najbolji mogući stimulans. Takođe ću joj se istovremeno dati i više."

4. Maženje nakon seksa

"Volim kada uživa u mom telu za vreme seksa, da mi to govori ili da mi to fizički pokazuje. A kada se mazimo nakon seksa to je neverovatno!"

5. Komunikacija

"Svi su različiti. No, dokle god možemo normalno da komuniciramo i budemo otvoreni i razgovaramo o svemu, osećaj je i više nego dobar."

6. Otvorenost

"Otvorenost prema svojim seksualnim željama i prema onome što vam pruža dobar osećaj."

7. Bez osuđivanja

"Seksualna kompatibilnost. Volim neke neugodne stvari i volim kad pronađem devojku koja je barem otvorena za istraživanje, čak i ako to zapravo nikada ne učinimo. Radi se o tome da se prijatno osećam kad sam s njom u spavaćoj sobi, bez straha od presude. Takođe, najseksi stvar koju žena može da nosi u krevetu je samopouzdanje."

8. Kreativnost

"Moja supruga skuplja tragove po kući o mojim omiljenim stvarima i jako je dobra u tome. Zna da volim njenu zadnjicu, pa zato kad vodimo ljubav stavi ogledalo da mogu da vidim svaki deo nje. Neverovatno je kreativna."

9. Prijatno i opušteno

"Kad je ženi potpuno prijatno da istražuje sve aspekte seksa i fizičkog zadovoljstva, to je neverovatno iskustvo. Bitno je efikasno komunicirati."

#Muškarci

#Seks

#žene