AKTUELNO

Dok mnoge žene ne mogu da izgube višak kilograma, postoje one koje ne mogu da se ugoje. Uprkos obilnim obrocima, bore se za svaki kilogram.

Svuda možemo naći uputstva o neverovatnim dijetama koje pomažu da izgubimo višak kilograma, ali kada je u pitanju debljanje, stvar je malo teža.

Ovih 4 saveta će vam pomoći da dobijete obline o kojima sanjate:

Popravite apetit

Apetit možete popraviti uz nekoliko trikova. Pre svakog obroka popijte čašu soka – jabukovo sirće sa malo šećera. Umesto soka možete pojesti nekoliko mandarina, jabuku ili grejp. Ovo voće će probuditi vaš apetit.

Pijte vodu

Pokušajte da tokom dana popijete najmanje jedan litar vode. Voda učestvuje u raspodeli hranljivih materija po celom telu. Nestašica vode u organizmu može izazvati nagli pad težine.

Obratite pažnju na kvalitet obroka

Možete jesti puno, ali ako se vaši obroci sastoje od brze hrane i nezdravih grickalica, nećete izgraditi mišićnu masu. Zamenite štetnu hranu zdravim namirnicama. Jedite hranu od žitarica i dosta voća. Kombinujte proteine sa ugljenim hidratima.

Fizička aktivnost

Svakodnevni trening će vam omogućiti da brzo izgradite mišiće. Zapamtite da trening ne mora da bude intenzivan i težak, već da je izuzetno važno da se redovno obavlja.

#Dijeta

#Kilogrami