AKTUELNO

Ima nešto u laganom, dugom seksu, ali ponekad će vezu najviše začiniti onaj „na brzaka“.

Isprobajte ove četiri poze za koje stručnjaci garantuju da omogućuju brzi orgazam i otkrijte koja najbolje funkcioniše za vas…

Pereca

Dok žena leži na levom boku, muškarac treba da ispod sebe podvuče njenu levu nogu, da ona može da ga opkorači desnom – tako da njom dodiruje njegov stomak. Tako će joj noge biti dovoljno raširene, a muškarac će imati pristup njenom klitorisu koji će se izuzetno nadražiti u ovoj pozi.

Stojeći zmaj

Ova poza je izuzetno pogodna za stimulisanje G-tačke. Neka ona bude na kolenima, kao za pseću pozu, na samoj ivici kreveta. Muškarac stojeći može da iskoristi svoja bedra da joj pritisne kolena i spoji ih, jer će na taj način učvrstiti njenu vaginu oko svog penisa.

Ispravljač

U ovoj pozi ona treba da leži na stomaku, licem okrenutim prema krevetu. Mora da skupi kolena i malo više podigne bokove u vazduh. Za veći užitak, žena ispod bokova može staviti jastuk, kako bi penis lakše ulazio.

Poza stuba

Muškarac neka legne na leđa i jednu nogu savije u kolenu, a drugu ispruži. Žena treba da bude okrenuta leđima, i to tako što će desnu nogu saviti u kolenu, a levu prebaciti preko njegove druge noge. Ova poza podseća na obrnutu kaubojku, samo što je izokrenuta. Žena se može pridržavati za koleno muškarca, a tako ćete oboje postići maksimalno zadovoljstvo.

#Poza

#Seks