AKTUELNO

Važno je između ostalog ne dozvoliti prošlosti da vam naruši sadašnost i bidućnost.

Postoje zdrave i srećne veze, ali i one toksične i nesrećne.

Ali, kako znati da će veza potrajati i da joj se smeši zajednička budućnost?

Stručnjaci za veze veruju da je ključ u ovih sedam znakova.

Izazov je za vas mogućnost

Svaka veza prolazi kroz uspone i padova, te kako bi zajedno opstali, a vaša ljubav još jačala, potrebno je da savladate razne izazove.

Umesto da se opterećujete problemima, bolje razmislite kakve vam mogućnosti pruža vaša veza i šta možete iz nje stvoriti.

U vašoj vezi nema ljubomore

Ako se parovi međusobno takmiče i odnos im se zasniva na ljubomori, takva veza nije zdrava. Parovi koji su srećni u svojoj vezi i imaju kvalitetan odnos, oni se međusobno podržavaju i podstiču jedno drugo, pomažu se i pružaju snagu jedno drugom i oslonac.

Kad spucaš pedeset godina, draga moja, ljubav nema veze sa onim što si pre znala: Pravu ljubav moraš da platiš - gorko!

Ne robujete tradiciji

Posvećivanje pažnje vrednostima koje su vam oboma bitne i ostavljanje prostora za stvaranje zajedničkih tradicija je još jedan segment koji vodi ka zajedničkoj budućnosti.

Ne dozvoljavate da vam prošlosti naruši sadašnjost i budućnost

Prošlost ostavite tamo gdje i pripada – iza vas. Tu su taktiku svladali sretni parovi koji ne dopuštaju da im takvo što naruši sadašnjost i budućnost.

Vidite ljubav oko sebe

Zbog brzog ritma života mnogi parovi izgube iz vida ljubav i radost koje ih okružuju. Stoga, svakodnevno treba izdvojiti malo vremena za sebe kako biste prepoznali te pozitivne emocije.

Komunikacija je nužna

Svesni ste da veza neće uspeti ako ne adresirate svoje probleme. Komunicirajte međusobno i ne nakupljajte negativne emocije u sebi.

Znate da ljubav nije bajka

Život nosi uspone i padove s kojima nije lako se nositi. Ali, bitno je zapamtiti, da nije sve savršeno.

#Ljubav