AKTUELNO

Saznajte kako uz verne Herbafast prijatelje ovog leta stižete do najpoželjnije destinacije-Vaše vitke linije!

Već smo u prošlom tekstu otkrili o kojoj je atraktivnoj destinaciji je reč- o rezultatu u postizanju vitke linije! A to i jeste naša njpoželjnija i najatraktivnija destinacija, složićete se, jer kada smi zdravi i vitki, jedva čekamo da otputujemo zasita negde i uživamo u atmosferi, ali i pogledima na naše telo. E, da bi bilo vitko i poželjno, a naročito sada, tokom letnje sezone, tu nastupaju vaši Herbafast prijatelji.

ZAŠTO HERBAFAST AVANTGARDE I HERBAFAST FIBER?

Kada ste očistili organizam od toksina, izbacili višak nagomilane vode i smanjili vidljivost celulit sa Herbafast Detoxom, vreme je za kombinaciju Herbafast Avantgade kapsula i Herbafast Fiber napitka.

Herbafast Avantgarde kapsule za mršavljenje su naš najmlađi, ali i najinovativniji član Herbafast porodice. Ove kapsule za mršavljenje podrazumevaju kombinaciji antioksidanasa, vitamina, minerala, probiotika i biljaka koje brzo i efikasno deluju – i to baš sada kad je rešenje za višak kilograma hitno potrebno!

Upoznajte vaše saputnike na putu ka toj atraktivnoj i tako poželjnoj destinaciji zvanoj rezultat: hrom, cink, vitamin C, probiotik Saccharomyces boulardii, ekstrakte đumbira, koprive i paprike.

Ne brinite se, ako vi ne znate tačan put oni su tu da vode, a evo i kako.

Foto: Promo/Abela Pharm

Ubrzanje metabolizma i sagorevanje masnoća prepustite đumbiru i paprici, lep, jedar i zategnut izgled kože obezbediće cink i vitamin C, a ukoliko je ostalo celulita i još nešto viška vode, za to će se pobrinuti kopriva. Za biotičku ravnotežu i jak imunitet brinu antioksidansi i probiotik S. Boulardii.

Za kraj smo ostavili ono najvažnije. Zdravo mršavljenje uz manje napade gladi i regulaciju nivoa glukoze zahvaljujući HROMU. On će dati svoj doprinos smanjenju želje za slatkišima i regulaciji metabolizma šećera u krvi – a to je važno i za sve osobe sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom tipa 2, kao i osobama sa metaboličkim sindromom.

Savetujemo vam da Herbafast Avantgarde kapsule za mršavljenje popijete jednom dnevno, najbolje ujutru, pola sata pre obroka. Dodatno bismo vas posavetovali da ne preskačete doručak, kao jedan od najvažnijih obroka, ali ni one ostale obroke. Jedite redovno, a ono na šta treba da obratite pažnju jeste kvalitetan izbor namirnica.

Nastavljamo dalje…

Prelazimo na Herbafast Fiber napitak i vašu dnevnu dozu biljnih vlakana koja imaju veliki značaj kada se govori o mršavljenju.

Ono što se može istaći kao velika predost biljnih vlakana jeste mali broj kalorija. Vlakna vam pomažu da se osećate sito, bez obzira što unosite veoma malo kalorija. Deo kalorija koje ste ishranom ipak uneli neće moći da se apsorbuje, već će zajedno sa vlaknima biti neiskorišćen i izbačen iz organizma.

Foto: Promo/Abela Pharm

Vlakna u crevima deluju poput sunđera. Upiju vodu i zarobe ugljene hidrate, masti. Brzim proslaskom kroz creva sprečavaju iskorišćavanje kalorija i taloženje na kritičnim regijama kao što su bokovi, stomak i butine.

Istraživanja su pokazala da osobe koje unose velike količine hrane bogate vlaknima izbacuju mnogo više kalorija kroz stolicu.

Zato, savetujemo da sadržaj jedne kesice Herbafast Fibera razmutite u čaši hladne vode i popijete odmah nakon rastvaranja, popodne, pola sata pre ručka (ukoliko ne popijete pre ručka, može i pola sata pre večere). Nakon Fibera preporučujemo vam da popijete još jednu čašu obične vode.

U Herbafast All inclusive paketu dobijate 3 kutije Herbafast Avantgarde kapsula i 3 kutije Herbafast Fibera, što će vam biti dovoljno za mesečni tretman.

DA SUMIRAMO

-Detox faza 10 dana – 2 kapsule na dan uz povećan unos vode u toku dana.

-Kombinacija Herbafast Avantgarde kapsula i Herbafast Fiber napitka. Avantgarde se pije jednom dnevno, najbolje ujutru pola sata pre obroka, dok se Fiber rastvara u hladnoj vodi i pije se odmah nakon rastvaranja pola sata pre ručka. Nakon kojeg je preporuka da se popije još jedna čaša obične vode. U paketu dobijate dovoljno kutija za mesečni tretman.

Foto: Promo/Abela Pharm

-Paket traje 40 dana

–Iskustva naših korisnika kažu da se prvi rezultati vide nakon mesec dana korišćenja.

-Paket možete poručiti online na našem sajtu ili putem naših društvenih mreža facebook i instagram

-Dostava je besplatna za teritoriju Srbije, a paket vam šaljemo na kućnu adresu

-Paket je sada dostupan uz 30% popusta

-Uz paket dobijate i poklon

All inclusive – kao što smo i obećali! Ostavljamo vas bez izgovora, zato, krenite na put ka REZULTATU danas. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili vam je potreban savet, naš stručan tim vam stoji na raspolaganju. Tu smo za vas.

Autor: Pink.rs

#putovanje