AKTUELNO

Kako da doputujete do željene destinacije, uz najbolje pomoćnike, saznajte.

Nećemo biti tajanstveni i zato ćemo odmah otkriti o kojoj atraktivnoj destinaciji je reč. U pitanju je REZULTAT. Najatraktivnija destinacija, složićete se sa nama. Mnogi od vas već dugo pokušavaju da stignu do nje ali bezuspešno.

Svesni činjenice da ovaj put ni malo nije jednostavan i da je prepun izazova, odlučili smo da vam pomognemo i olakšamo. Uz All inclusive paket želimo da vam pružimopodršku koja vam je neophodna kako biste konačno došli do svog željenog cilja. Čuvene destinacije – rezultata!

ŠTA SADŽI ALL INCLUSIVE PAKET?

Herbafastov All inclusive paket podrazumeva kombinaciju Herbafast proizvoda za maksimalan rezultat. Tu kombinaciju čini:

·        2x Herbafast Detox

·        3x Herbafast Avantgarde

·        3x Herbafast Fiber

Uz ovu kombinaciju proizvoda pripremili smo vam besplatnu dostavu na kućnu adresu, 30% popusta na paket i poklon. Dalje u tekstu ćemo vam objasniti zašto baš ova kombinacija, šta vam svaki od proizvoda donosi i na koji način se koriste.

ZAŠTO HERBAFAST DETOX?

Kao preduslov zdravog mršavljenja, važno je da pre svega očistite svoj organizam i oslobodite se viška tečnosti i nagomilanih toksina.

Foto: promo/Herbafast

Zašto je važno izbaciti višak vode iz organizma i kako prepoznati njeno zadržavanje?

·        teško gubite težinu uprkos naporima u uravnoteženoj ishrani i vežbanju

·        neobjašnjivo povećanje težine u kratkom vremenskom periodu

·        zadržavanje tečnosti, poznato i kao edem, može uzrokovati da vam udovi, ruke, noge, lice ili abdomen izgledaju natečeno

Za sve one koji se pitaju i koji su uzroci zadržavanja vode u organizmu:

·        Ljudi sa prekomernom težinom imaju tendenciju da zadrže više vode jer konzumiraju više kalorija a samim tim i veće količine natrijuma, a to doprinosizadržavanju

·        Osobe koje su na niskokalorijskim dijetama

·        Hormonalne promene kod žena: menopauza, sindrom policističnih jajnika (PCOS),predmenstrualni sindrom (PMS).

Upotreba nekih lekova može dovesti do brzog povećanja težine i zadržavanja vode u organizmu. To su: kortikosteroidi, antidepresivi, antipsihotici, antibebi pilule…

Zadržavanje vode može biti rezultat nekog oboljenja srca, bubrega, jetre, hipertenzije.

Sledi onda i pitanje, kako smanjiti zadržavanje vode u organizmu?

·        Smanjite unos natrijuma, izbegavajte prerađenu hranu, pijte 8-12 čaša tečnosti (voda, voćni sokovi, mleko), jedite više agruma i zelenog lisnatog povrća, jeditemale obroke u redovnim intervalima.

·        Potrebno je i redovno kretanje.

·        Dodatni unos vode, ne deluje na uzrok ali pomaže u smanjenju viška vode.

·        Neke namirnice imaju i diuretski efekat: sok od limuna, sok od brusnice, namirnice bogate vitaminom C.

Jedno od prirodnih rešenja koje Vam može pomoći da izbacite višak vode iz organizma je Herbafast Detox. On sadrzi prirodne supstance koje imaju diuretski efekat.

Foto: promo/Abela Pharm

U koliko se pronalazite u nekoj od navedenih stavki i ukoliko ste u bilo kom delu pomislili „da ovo sam baš ja“ ili „da, ovo se i meni dešava“, jasno je – vreme je za detox.

Dakle, kada je paket u pitanju, preporuka je da se prvo uradi Detox faza. U paketu dobijate dve kutije koje sadrže po 10 kapsula. Što je dovoljno za 10 dana jer jepreporuka da se piju dve kapsule na dan uz povećan unos vode.

Kada završite sa fazom Detoxa preporuka je da odmah dalje nastavite sa kombinacijom Herbafast Avantgarde kapsula i Herbafast Fiber napitkom. Više onjima u narednim redovima.

Nastaviće se…

Autor: Pink.rs