AKTUELNO

Mnogi bogati i slavni verno prate Feng Sui filozofiju i "pokoravaju" se savetima i odredbama koje propisuje ova drevna kineska veština življenja.

Prema ovim pravilima, određene boje imaju moć da privuku novac i pozitivnu energiju u vaš dom. Bilo bi dobro nabaviti neki predmet ili barem jedan zid u kući okrečiti u jednu od ove 4 boje.

1. Crvena

Crvena boja poznata je po tome što privlači bogatstvo i obilje, a vrlo brzo neutrališe negativnu energiju. Stari Kinezi novac oduvek drže u crvenim novčanicima jer, po drevnom verovanju feng shuija, ova boja privlači još više novca u život i osigurava blagostanje.

2. Zelena

Zelena boja donosi sklad u kuću. Odmah iza crvene vredan simbol bogatstva, duhovnog i materijalnog.

3. Ljubičasta

Bogate, duboke nijanse ljubičaste doneće kraljevski ugođaj u kuću. Bilo da je reč o odevnim predmetima ili dekoraciji u kući. Ova boja je simbol otmenosti, bogatstva i duhovnosti. Najbolje bi bilo ljubičaste predmete držati u delovima kuće koji su okrenuti na jugoistok i sever.

4. Žuta

To je boja koja potiče kreativnost kod svih. Ona je puna pozitivne energije i može popraviti svačije raspoloženje. Ova boja će doneti puno prilika i pozitivnih promena.

#BOJE

#Feng šui

#stan