AKTUELNO

Pauza u najgorem mogućem trenutku, pretpostavka da je partnerka "namirena" čim je on završio, insistiranje na akrobacijama iz pornića su samo neke su od pritužbi.

Otvorena komunikacija u seksu je poželjna, ali ipak retko ko govori baš sve partneru, pre svega da mu ne povredi ego. Žene otkrivaju šta im ne odgovara u seksu, a njihovi partneri na tome insistiraju. Ovo su neke od stavki:

- Isprobavanje poza koje su verovatno videli u pornićima je apsurdno i naporno.

- Ne postoji ništa iritantnije od muškarca koji brine samo za svoj užitak, misleći da je pritom veliki ljubavnik. On je završio i to je to, nema veze što nije čuo, video ili osetio da sam doživela orgazam.

- Užasno mi je kad muškarac stane par sekundi pre nego osetim da ću doživeti orgazam (posebno ako to i glasno dam do znanja). Odgađanje orgazma kod žena ne znači da ćemo moći opet za par sekundi, to može značiti i da prilike za orgazam više neće biti.

- Imala sam partnera koji je pokušavao svugde da gurne prste, ali ne na seksi način, već kao da svira neki instrument. To nije ni privlačno, ni higijenski.

- Želja muškarca da ejakulira po licu ili kosi partnerke je užasno odbojna. Imala sam jednog takvog koji me gledao u čudu kako postoji žena koja to ne voli, a isto su mi potvrdile brojne prijateljice.

#Muškarac

#Seks

#Žena

'