AKTUELNO

Ova večito aktuelna i trendi kombinacija može se prilagoditi i nositi u gotovo svakoj prilici

Klasičan sako, crni, u pastelnoj boji, pepito ili sa krupnom karo šarom savršeno će se uklopiti uz skoro svaki model džinsa.

Što je još važnije, kombinaciju sakoa i farmerki možete nositi u skoro svim prilikama, tako što ćete ostatak garderobe, aksesoara i cipela prilagoditi prilici.

Pa, tako, za neku dnevnu kežual varijantu možete odabrati da uz sako i patike obučete majicu sa interesantnim i upadljivim printom, uz koju ćete uskladiti i tašnu, a na noge možete obuti lagane patike, espadrile ili sandale.

Isto tako, ukoliko sako i farmerke iskombinujete sa belom košuljom i klasičnim salonkama ili mokasinama, imaćete savršenu sportsko-elegantnu poslovnu kombinaciju.

Opet, ukoliko želite da budete šik tokom izlaska sa drugaricama na kafu ili šopinga, sako možete iskombinovati uz šortc od teksasa i efektne patike.

Sako i uske farmerke u kombinaciji sa bluzom bez rukava od svile i sa diskretnim šljokicama i atraktivne sandale sa kaiševima i visokom štiklom – učiniće da u noćnom izlasku izgledate apsolutno seksi, šik i sofiticirano u isto vreme.

Sve u svemu, možemo da zaključimo da sa kombinacijom sakoa i farmerki ne možete pogrešiti ni ovog proleća. Potrebno je malo mašte i dobra ideja – i imaćete lako i jednostavno trendi i jedinstven stajling.

#moda

'