AKTUELNO

Kako će izgledati letovanje posle korone, kakve skrivene destinacije nudi Srbija i kako bi mogao da izgleda netipičan odmor u svojoj zemlji, saznajte na portalu Pink.rs.

Srbija, kao i ostatak sveta, mesecima vodi borbu sa koronavirusom, koji značajno utiče na sve segmente života ljudi, pa i na turizam. Leto se bliži, sa njim i letnji odmori, pa je jedno od pitanja koje se postavlja u većini srpskih porodica je “Kuda na letovanje”?

Portal Pink.rs svakog dana otkrivaće vam destinacije, koje vam nikada ne bi pale na pamet. Ovde ćete pronaći ideje i predloge kako bi mogao da izgleda vaš odmor.

Foto: Pixabay.com

Srbija, kao i ostatak sveta, mesecima vodi borbu sa koronavirusom. Kako bi se odvijalo pominjano testiranje na koronavirus pre odlaska na letovanje, kao i eventualni karantin po povratku u zemlju možemo samo da nagađamo, ali svakako će mere i preporuke država u ovom smislu tek odrediti predstojeću turističku sezonu.

Foto: Pixabay.com

Nacionalna asocijasija turističkih agencija Srbije - JUTA, izdala je preporuku svim agencijama članicama da se sva putovanja zakazana do kraja maja otkažu. Međutim, sledeće pitanje je šta činiti kada sezona krene u punom jeku, a važno je da razmišljate na vreme. 

Foto: Pixabay.com

Pink.rs nudi ideje kako bi vaš odmor ove godine bio nezaboravan i potpuno drugačiji.

#Putovanja

#Srbija

#koronavirus

<
'