AKTUELNO

Ukoliko ih već niste nabavili, pravo je vreme da to sada učinite jer će beggy farmerke ove sezone biti na vrhu liste trend komada garderobe.

Prethodnih nekoliko meseci počele su da zauzimaju modno tržište i sada ih predlažu sve modne kuće. Trendi dame ih rado nose i to na više različitih načina. Isprobajte i vi. 

Beggy jeans u klasičnim teksas nijansama je uvek najsigurniji izbor. Jedan od načina je da ih nosite uz kratak top, oversized sako i patike. To je šik izbor kojim ćete pokazati da ste devojka od stila. Ukoliko se spremate za koktel sa društvom, ovakav par farmerki uvek možete kombinovati sa interesantnim asimetričnim topom i visokim potpeticama. Upečatljiv nakit može dodatno da naglasi ovu modnu kombinaciju.

Foto: Unsplash.com

Drugi izbor bi bile beggy farmerke u crnoj boji, ukoliko volite ovu boju džinsa. Isprobajte ovu ženstvenu i seksi kombinaciju gde ćete obući grudnjak od guste čipke i preko toga ležernu svilenu košulju. Raskopčajte je kako bi delić čipke provirio. Sandale sa tankim kaiševima biće odličan izbor uz ovaj outfit, a dodajte i nekoliko diskretnih ogrlica kako bi ste naglasili ženstvenost.

Ukoliko se spremate za posao, ovakve farmerke možete kombinovati sa klasičnom košuljom ili polu-rolkom preko čega možete obući omiljeni sako. Uz kožne mokasine, outfit će izgledati moderno i trendi.

#Farmerke

#Proleće

#moda

<
'