AKTUELNO

Trend koji vlada već nekoliko sezona, ovog proleća dobija svoj novi oblik. Način nošenja odela postaje malo drugačiji, ležerniji i u kombinaciji sa kraćim pantalonama.

Jak, odvažan i pomalo muški stil, proteklih sezona zavladao je modnim svetom i mnoge poznate dame su odlučile da ga isprobaju. Odelo koje izgleda kao da ste ga pozajmili od partnera i dalje je aktuelno, ali je ova sezona stilski otišla i korak dalje. Ovog proleća najaktuelnija će biti odela koje se sastoje od sakoa i kratkih pantalona ili bermuda. 

Sada ih možete nositi na različite načine, a jedan koji zagovara svetska modna scena je urbani i ležerni look.

Jednostavna široka majica, oversized sako i bermude u istom tonu i materijalu uz patike i bucket kapu sa dodatkom cool asesoara, ostaviće sjajan utisak.

Izgledaćete uredno i primereno ukoliko za poslovni sastanak odaberete polu-rolku u kombinaciji sa odelom i izgled upotpunite upečatljivim alkama. Ravna obuća poput mokasina biće pun pogodak i vaš poslovni stil će biti jedinstven i drugačiji.

Ova odela možete kombinovati na bezbroj načina i upravo je to čar ovog trenda. Ostavlja nam mnogo mogućnosti za stilska eksperimentisanja.

#ideje

#proleća

#trend

<
'