AKTUELNO

Da prava ljubav u vreme pandemije koronavirusa dolazi na videlo pokazala je Marija, čitateljka talijanskih novina Corriere della Sera.

"Žena od 40 godina, srećno udata, verna partnerka sa sigurnim poslom. Čini se kao idilična bračna priča, ali nije tako. Već pet godina varam svog muža s dvostruko mlađim muškarcem. Činim sve kako bih sebi priznala da to što radim nije u redu, ali nešto me uvek vuče nazad", napisala je Marija.

Svesna svoje greške, već godinama pokušava da prekine odnos koji bi joj mogao uništiti sve što je godinama gradila sa svojim mužem i decom, ali to joj nije polazilo za rukom.

Ali, koronavirus uspeo je da promeni sve. Marija je shvatila šta je zaista bitno i vredno u njenom životu, a to su njen muž i deca, i odlučila je da ostavi sve što ju je sputavalo u prošlosti.

"Ovaj virus me je naučio da cenim stvari koje sam jedno vreme svog života zapostavljala. Moja petogodišnja avantura bila je velika greška zbog koje se sada osećam grozno. Nisam bila u stanju da shvatim koje su prave vrednosti u mom životu, jednostavno sam bila zaslepljena", objasnila je Marija.

Priča ove žene zaista je dokaz da se u nesreći prepoznaju prave vrednosti!

#Brak

#Prevara

#izolacija

'