AKTUELNO

Kakvu šminku i frizuru nam preporučuju beauty stručnjaci za ovu sezonu?

Kontrast tekstura

Šminker Bijonse napravio je model jednobojnog mejk apa, koji se pokazao neobičnim: nijansa je ista, ali na kapcima je svetlucava tekstura, dok je na usnama - mat. Ovakav majk ap praktikovaćemo ove sezone.

Talas 90-ih

Marc Jacobs odlučio je da se priseti plavih senki i širokog crnog ajlajnera: mnogi ljudi još uvek povezuju ovu kombinaciju sa 90-im godinama prošlog veka, tako da se malo devojaka odlučuje za ovakav mejk ap. Nekoliko nijansi senki, pažljivo senčenje i naglasak na obrvama pomoći će da se rešite predrasuda!

Originalan mejk ap

Druga opcija za korišćenje duginih osvetljenja ili svetlih senki sa sjajem je šminkanje slepoočnica. Ne vrši tako ozbiljan uticaj na proporciju lica kao klasična kontura, ali izgleda vrlo originalno!

Foto: Pixabay.com

Biseri

Ako su vam dosadili dodaci za kosu kao što su predimenzionirane gumice ili rajfovi, onda biseri žure da vam pomognu! Dijagram ili čak jednostavan niz bisera pomoći će u ulepšavanju najneuspešnijeg luka.

Puzzle manikir

Osnova za to mora nužno biti crna ili pastelna: na njemu će svetli kontrastni geometrijski oblici izgledati korisnije.

Trepavice

Inspiraciju za stvaranje remek-dela pomoću trepavica možete pronaći na stranicama šminkera na Instagramu. Trepavice su u poslednje vreme izuzetno popularne, a tako će biti i ove sezone.

Foto: Unsplash.com

Usne koje odgovaraju modnim dodacima

Šta treba da odaberete uz ruž - boju manikira, očiju, nijansu senke ili kose? Najlakši način jeste da odaberete ton koji će biti u skladu sa torbom ili ukrasnim dugmićima na vašem blejzeru. Zanimljivo, zar ne?

#Lepota

#trendovi

#šminka

'