AKTUELNO

Iako možda muškarcima deluju muževno, seksi, mačo i neodoljivo, neke stvari koje muškarci rade u krevetu - žene prosto ne mogu da podnesu!

Pseće "tehnike" i tako to...

Jedna od stvari koje žene STVARNO mrze i koju smatraju No1 greškom u spavaćoj sobi je kada ih partner poljubi u „dogi“ stilu.

Da li iko normalan voli da mu se nekontrolisano balavi u uvo ili po vratu i licu?! Prosto vam dođe da povratite. Ne znam odakle potreba za time?! - izjavila je jedna od žena učesnica u ovom ispitivanju, a i ostale su se složile.

On me ne vidi

Na drugom mestu naomraženijih stvari u krevetu kod žena je to kada imaju osećaj da partner ni ne obraća pažnju na njih i njihovo telo.

Osećaj da kada dečko odmah predje na „glavni događaj“, bez predigre, bez pogleda, dodirivanja, žene doživljavaju kao jednu vrstu uvrede i smatraju to veoma neveštim potezom muškarca, ali i iritantnim.

Žene su u velikoj većini izjavile da im je predigra podjednako važna koliko i sam čin seksa, tako da je jasno zašto im je ova situacija odbojna do maksimuma.

A, gde sam tu ja?

Među greške u krevetu ubraja se i ta da muškarac previše žuri i ne obraća pažnju na potrebe žene. Dakle, zanima ga samo on i njegov osećaj, dok ga istovremeno ono što žena želi ili joj prija apsolutno ne zanima. Ženama to deluje sebično i detinjasto i veoma lako stvore momentalnu odbojnost prema takvom partneru.

#Ljubav

#SEX

'