AKTUELNO

Na ostrvu smeštenom na Floridi, gosti mogu da se smeste u kuću sa tri spavaće sobe, sobu za goste s bračnim krevetom i treću spavaću sobu s bračnim krevetima. Iako sobe sadrže plišane krevete, posteljinu od egipatskog pamuka i plazma televizore, prava zvezda je ispred vrata.

Na privatnom ostrvu gosti se mogu opustiti na ležaljakama ispred zagrejanh privatnih bazena i đakuzija. Takođe se mogu njihati na spoljnim visećim mrežama između ostrvskih palmi. A avanturisti mogu veslati u kristalno plavim vodama na kajacima predviđenim za svakog gosta.

Foto: Pixabay.com

Unutar kuće, grupa se takođe može da uživa u panoramskom pogledu na okean koji okružuje dom. Gosti ovog ostrva takođe mogu pripremiti gozbu za svoju ekipu u kuhinji koja dolazi sa svime što im treba, uključujući uređaje marke Viking. A ako ne želite da se bavite kuvanjem na odmoru, na ostrvo se može dovesti privatni kuvar koji će se takođe pobrinuti za sve.

Cena iznajmljivanja kuće kreće se od 1777 dolara po noći, odnosno 222 dolara po noći po osobi, što je otprilike najjeftinije iskustvo privatnog ostrva koje ćete imati bilo gde na Zemlji.

#Florida

#Ostrvo

#Putovanja

'