AKTUELNO

Rezultati će vas oduševiti.

Da biste se oslobodili viška kilograma, nije potrebno da se iscrpljujete strogim dijetama i dugim vežbanjem u teretani. Sledite nekoliko jednostavnih pravila i bićete iznenađeni rezultatima. Ni u najmanjoj meri neće narušiti vaše zdravlje, a kilogrami će se samo topiti. Oni koji su isprobali ove metode kažu da su više nego efikasne.

Pravilno disanje 

Redovne vežbe disanja mogu da normalizuju metaboličke procese u telu. 15 minuta dnevno je dovoljno da biste poboljšali stanje. 

Toplo hladno tuširanje

Ova caka daje odlične rezultate i pokreće cirkulaciju. Osim što pomaže u započinjanju procesa razgradnje masti, doprinos boljem izgledu i elastičnosti kože.  Na kraju tuširanja, problematičan predeo pređite potpuno hladnom vodom, a potom toplom i tako nekoliko puta.  

Masaža 

Nije potrebno da odlazite na skupe masaže u neki salon, to možete i u kućnoj varijanti da sprovedete. 5 minuta dnevno masiranja problematičnih regija će u mnogome pomoći da se oslobodite viška kilograma. 

Jedite u određeno vreme

Izraelski naučnici su sigurni da u borbi protiv viška kilograma nije bitno šta jedete, već kad jedete. Obrok na svaka tri sata, odnosno 3 glavna i 2 užine, su dobitna kombinacija u mršavljenju. Vreme bi trebalo da bude identično svakog dana.

Jedite u tišini

Naučnici su takođe dokazali da osoba mnogo više pojede u prisustvu buke, jer ona otežava koncentraciju na obrok i postaje teško shvatiti kad je telo sito. U toku obroka ne slušajte muziku i ne gledajte televiziju, niti bilo šta što bi moglo da vam poremeti pažnju.

#Zdravlje

'