AKTUELNO

Koliko se odnosi među polovima menjaju svedoči i knjiga iz 1894. godine koju je napisala supruga jednog popa.

Krenimo redom:

Većina muškaraca je prirodno perverzna

Gospođa Smiters je verovala kako je većina muškog roda perverzna te da se oni nikako ne mogu odbraniti od svojih primitivnih instinkata i sigurno će nebrojeno mnogo puta pokušati to da prenesu u praksu u spavaćoj sobi – a to treba znati i svaka pametna supruga i nekako izbeći. Ovi saveti ne odnose se samo na seks, nego i na ljubljenje „odvratnog suprugovog tela“.

Pametna supruga nosi debelu spavaćicu

Debela pamučna spavaćica obavezna je uniforma pametne supruge.

Prvenstveno zato jer se tokom seksa ne sme cela razgolititi, već eventualno osloboditi tek delove tela koji su potrebni za seksualni čin. I muškarci treba na sebi da zadrže pidžamu te smeju pokazati tek minimum kože – jer… …

Nije dopušteno gledati golog supružnika

Pametna supruga nikad ne sme dopustiti svom suprugu da je vidi golu. I nikada ne sme videti njegovo potpuno golo telo.

Foto: Pixabay.com

Ugasi svetlo, tišina i mir

A kad dođe do seksualnog čina, žena obavezno treba da ugasi svetlo i ne sme da pusti glas. Naime, muškarac ne sme da pomisli da joj se seks sviđa pa ga ne sme ohrabrivati da na njoj praktikuje svoje perverzne seksualne prakse ili da skine pamučnu pidžamu i spavaćicu.

Nema ljubljenja u usta!

Ako suprug za vreme ili pre seksa želi da poljubi suprugu u usta, pomaže lagano okretanje glave u stranu kako bi njegov poljubac završio na obrazu. Ako pokuša da skine ženinu odeću – pomenutu debelu pidžamu, ili želi da je možda poljubi u neki drugi deo tela, dobra supruga će brzo vratiti odeću na svoje mesto i reći da mora u toalet.

Prljave reči su krajnje nepoželjne

Ako će muškarac, perverzan kakav jeste, pokušati da zavede svoju suprugu lascivnim razgovorom, pametna supruga će se trivijalnim i neseksualnim pitanjem izvući iz te neugodne situacije. „Šta misliš o našim novim zavesama?“ ili „Da li tvoja majka dolazi sutra na večeru?“.

Nakon seksa kao i pre seksa

Dobra supruga ne sme da dopusti suprugu da posle seksa dođe na ideju kako bi uskoro opet moglo doći do seksa. To je potrebno izbiti mu iz glave jer je seks dopušten najviše dva puta nedeljno.

Zato će dobra supruga potruditi da ograniči seks, a što je brak duži i da ga dodatno smanji. U tu svrhu može lagati i izvlačiti se na bolesti, glavobolje, umor….

Ako ima seksa, to je isključivo preko volje

Zlatno je pravilo: ako ima seksa, onda to mora da bude preko volje. Ako se dobra supruga toga ne drži, ovako lep brak bi mogao da propadne. Mora se imati na umu da su muškarci perverzni i žele seks svaki dan – a to više liči na orgiju nego na brak. Zar ne, jer „seks služi isključivo za reprodukciju“ i ne sme da pričinjava zadovoljstvo.

#Seks

#saveti

'