AKTUELNO

Mogu da budu intenzivne, opuštene, na daljinu, sasvim obuzimajuće, ali postoji i jedna sigurna stvar kada je u pitanju ono što veze nisu – sigurne. Neizvesnost i nemogućnost da 100% znamo šta druga strana oseća prema nama, vezama daje poseban izazov i lepotu, ali i ostavlja prostor situacijama koje možda neće biti najbolje za nas.

Moguće je i da naš partner ili simpatija pripadaju grupi ljudi koji će se zadovoljiti s bilo kim pre nego što naiđe neko bolji. Postoji mogućnost da naša osećanja budu izigrana.

Kako ne biste pristajale ni na šta manje nego što zaslužujete, predstavljamo znakove koji upućuju na to da vaš partner možda s vama samo skarćuje vreme pre dobitka, za njega, glavne nagrade.

1. Ne razgovarate o konkretnim koracima za budućnost

Ako su vaši zajednički planovi za budućnost uvek vrlo površni i ili uopšte ne postoje, vreme je da se zapitate u kom smeru ide vaš odnos. Nezainteresovanost partnera za zajedničke poduhvate u budućnosti može da upućuje na indiferentnost prema samom odnosu.

2. Pojavljuju se instinktivne sumnje

Iako nam instinkti šalju signale koji su, čini se suprotni onome u šta želimo da verujemo, stručnjaci upozoravaju, vrlo ih je važno uzimati u obzir. Emocije nas mogu zaslepiti i tako pogurati u pogrešnom smeru, dok su instinkti budni ukazatelji na stvari na koje bi trebalo da obratimo pažnju, radi sopstvenog dobra.

3. Ne trudi se da vas uvede u svoj život

Ako ne pokazuje previše interesa da vas uvede u svoj život verovatno nije ni previše zainteresovan za vas. Trenutak kada zaista treba da se zabrinete jeste njegovo odbijanje da vas upozna s prijateljima i porodicom.

4. Ne postojite na njegovim društvenim mrežama

Prijatelji na društvenim mrežama znaju sve o njegovim najdražim filmovima, sportskim klubovima ili muzici, ali zapravo nemaju pojma o osobi koja mu je ukrala srce. Ako nijedna vaša fotografija ne može da se pronađe u njegovim postovima, možda je to znak da njegovo srce i nije sasvim ukradeno.

Foto: Unsplash.com

5. Odmah daju do znanja da ozbiljna veza nije za njih

Ponekad ne morate da čitate između redova kako biste shvatili koliko značite svom dečku ili simpatiji. Ozbiljan partner koji može sasvim da se prepusti osećanjima, definitivno vam u startu neće dati do znanja da se s vama ne vidi u dubokoj starosti.

6. Među vama nema dubokih razgovora

Razgovori koji uvek ostanu na površnonm nivou i nemaju nekog bitnog uticaja na razvijanje vašeg odnosa, prilično su jasan pokazatelj da se partner suzdržava, možda za otvaranje nekoj drugoj osobi.

7. Uz vas je samo kada mu to odgovara

Ako vaš izabranik smišlja opravdanja da ne bude uz vas kada vam je to važno, radi se o muškarcu koji ne poštuje vaša osećanja. Ako preuzima ulogu vašeg oslonca samo kada to njemu odgovara, verovatno prema vama ne gaji ljubav koju je spreman da da možda nekom drugom.

#Ljubav

'