AKTUELNO

Daleko od toga da svaki partnerov izlazak iz kuće treba da vas navede na sumnju, ali nije loše da znate koje izgovore najčešće koriste muškarci i žene kada varaju svoje partnere.

Ljudima koji varaju svoje partnere je potreban dobar alibi kada odlaze da se vide sa ljubavnikom ili ljubavnicom, a taj alibi mora da bude uverljiv. Dakle, treba da bude što jednostavniji, a kako se ispostavilo, većina onih koji "švrljaju" se oslanja na neke veoma uobičajene alibije.

Muškarci, recimo, kao izgovor najčešće navode "idem da gledam utakmicu", dok je ženama najčešći alibi "idem u teretanu", pokazalo je istraživanje sajta Illicit Encounters u kojem je učestvovalo 2.000 ljudi.

U top deset alibija koje žene najčešće navode su i izlazak u grad sa drugaricama, duže ostajanje na poslu, druženje sa kolegama posle posla, izvođenje psa u šetnju, odlazak u kupovinu, poseta nekome od članova familije, "nalazim se sa drugaricom", a kao izgovor navode i odlazak u kozmetički salon.

Kada je reč o muškarcima koji varaju, njihovi alibiji su takođe ostajanje na poslu, druženje sa kolegama posle posla, izlazak sa ortacima, šetnja psa, odlazak u teretanu, "idemo malo da igramo fudbal", kao izgovor navode i viđanje sa najboljim prijateljem, posetu familiji.

"Nije iznenađenje da muškarci i žene koriste različite izgovore za prikrivanje efere. Odlazak u teretanu je najpopularniji izgovor među ženama, dok je kod muškaraca tek sedmi na listi", rekla je stručnjak za veze Džesika Leoni koja radi za Illicit Encounters.

"Ako vaš partner odjednom pojača odlaske u teretanu, imate svako pravo da budete sumnjičavi jer ljudi koji imaju afere obično više vode računa o svom izgledu i vežbaju više kako bi smršali", dodaje ona.

Ukoliko sumnjate da vas partner vara ili ste primetili, recimo, da njegova/njena šetnja psa traje satima, najbolje je da otvoreno razgovarate o tome. Nemojte na brzinu da donosite zaključke, već dajte partneru šansu da objasni.

Osim toga, imajte na umu da ako ne verujete partneru i ne verujete u ono što vam govori, to je već problem samo po sebi...

#Ljubav

#Ljubavnik

#Preljubnici

'