AKTUELNO

Uradi plank u trajanju od 15 sekundi i učestvuj u našoj humanoj akciji za decu sa neurohirurške klinike!

Decembar je tradicionalno mesec kada sumiramo svoje utiske, pravimo planove za sledeću godinu, brojimo dobitke ili gubitke, preboljevamo stare ljubavi ili palimo novu vatru u našim srcima...

Ipak, u ovim danima nekako najviše pomislimo na one kojima su naša pomoć, pažnja i ljubav najpotrebniji. I nekako se sa ovim prvim zimskim danima zapitamo šta li rade ili kako se osećaju ljudi koji su bolesni, gladni, napušteni, koji nemaju krov nad glavom i nekog da ih zagrli, sasluša i pomogne. Na decu smo ipak svi najosetljiviji. Pored toga što svi želimo da sva deca koliko je god moguće budu zbrinuta i zaštićena, a svedoci smo da veliki broj dece u današnje vreme pati usled raznih loših uslova i okolnosti, prva želja nam je da naša deca budu zdrava

A, ako to nisu, želimo i činimo sve da im pomognemo da što je brže ozdrave. Ova nežna i krhka bića su obično mudrija i intuitivnija od nas, pa nekada i bolest i sve nedaće podnose hrabrije od odraslih, a naša je dužnost i obaveza da učinimo sve, i izvan naših granica, da sačuvamo naše anđele, da ozdrave, da im izmamimo osmehe, probudimo radost i učinimo da se osete voljenima i zaštićenima.

Iz svih ovih razloga smo započeli akciju „Plank za paketić“, tj. Magnall izazov, koji spaja tri važne stvari za sve nas: zdravlje, fizičku aktivnost i najbitnije od svega, humanost!

Foto: Promo/Abela Pharm

Evo o čemu se tačno radi: Pozivamo sve ljude dobre volje da na svom instagram profilu podele video gde rade plank (izdržaj) minimalno 15 sekundi, uz tagovanje #Magnallizazov, u periodu od 01. do 20. decembra, gde vas očekuju dnevne nagrade i 15 glavnih Magnall nagrada, a najlepše od svega je što na svakih prijavljenih 10 učesnika izazova doniramo 1 paketić deci sa odeljenja Klinike za neurohirurgiju.

Što više prijavljenih, više paketića! Ovoga puta Vaših 15 sekundi može da donese dečici toliko potrebne radosti i ljubavi za predstojeće praznike.

Imamo još malo vremena, a o svemu detaljnije možete saznati preko našeg instagram profila @viseodmagnezijuma

Ljubavlju i radošću možemo odagnati bol, a radom na zdravlju sebe i drugih obezbediti bolje sutra za sve nas. Dečji osmesi i iskrena ljubav je nešto što će nam dati snagu da menjamo sebe svakog dana, da budemo bolji, da zajedno menjamo svet. 

Više o ovoj akciji možete pročitati i klikom upravo OVDE.

Autor: Pink.rs

#Izazov

#Nova godina

#Plank

#Praznici

'