AKTUELNO

Formula za savršen seks ne postoji jer sve zavisi od partnera, njihovih želja i potreba, ali brojna istraživanja su potvrdila da žene imaju omiljenu pozu u kojoj najbrže i najlakše dolaze do orgazma.

Jedna od najjednostavnijih, a pritom i najpopularnijih poza u seksu svakako je misionarska. Položaj u kojem žena leži na leđima, a muškarac je na njoj baza je svakog seksa.

Ova poza omogućava maksimalan kontakt s partnerom i njegovim usnama, strastvene poglede i uzdahe koji su jak pokretač strasti.

Takođe, u ovom položaju  je najjednostavnije doći do ženske G-tačke koja takođe može biti odgovorna za snažan orgazam.

Mnogi ovu pozu smatraju dosadnom. Međutim, ona to uopšte ne mora biti jer se može izvesti na razne načine, a ova tri garantuju najjači orgazam.

1. Klasična misionarska poza

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj savijenih kolena ili ispruženih nogu oslanjajući telo na dlanove ili laktove. Muškarac diktira tempo i snagu odnosa. Za pojačani užitak žena može da stavi jastuk ispod zadnjice.

2. Obrnuta misionarska poza

Poza kao stvorena za žene koje vole da dominiraju. Muškarac leži na leđima lagano raširenih nogu, a žena je na njemu naslonjena na dlanove ili laktove pored njegove glave. U ovoj varijanti žena diktira tempo, a muškarac može učestvovati podizanjem zadnjice.

3. Misionarska poza pod određenim uglom

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj, ali pod uglom od 45 stepeni, odnosno lagano zarotiran u levo ili desno. Za bolji užitak žena može jednu nogu da ispreplete sa partnerom i olakša mu kretanje.

S.M.

#Orgazam

#Poza

#Seks

#Žena

'