AKTUELNO

Donosimo vam odliičan recept za jelo koje možete spremati i za ručak i za večeru.

Sastojci:

piletina

3 komada pilećih grudi

6 iseckane trake slanine

1 kašičica soli

1 kašičica luka u granulama

1/2 kašičice crnog mlevenog bibera

Sastojci za nadev:

200 grama krem sira

250 grama blanširanog i oceđenog spanaća

250 grama artičoke iz tegle ili zaleđenih

80 grama rendanog sira

30 grama rendanog parmezana

3 čena naseckanog belog luka

Priprema:

U manju posudu izmešajte so,biber i beli luk.

Meso operite i posušite, pa svaki komad prepolovite i istucite čekićem za tucanje mesa.

Svaki komad natrljajte pripremljenim začinom i ostavite sa strane dok ne napravite nadev.

U posudi dobro izmešajte krem sir, pa dodajte naseckane artičoke i spanać, naseckani beli luk, rendani sir i parmezan, pa sve dobro izmešajte.

Rastučeno meso posložite na pleh, pa pripremljeni nadev ravnomerno podelite između komada mesa.

Svaki komad urolajte u rolnicu, te svaku rolnicu umotajte u slaninu i učvrstite čačkalicama.

#Pileće meso

'