AKTUELNO

Čuveni proizvođač nameštaja iz Novog Pazara, kompanija “Drvoteks” i “Sara nameštaj” predstavlja i ove godine na Sajmu nameštaja svoje najprodavanije komade nameštaja, ali i brojne novitete!

Ekipa portala Pink.rs obišla je njihov štand na neverovatnih 400 kvadrata u Hali 1 Beogradskog sajma, a ljubazni vlasnici i zaposleni predstavili su nam prvo francuske ležajeve neverovatnog dizajna, ali i ono što je najvažnije - udobnosti!

“Drvoteks” i “Sara nameštaj” u svom asortimanu imaju krevete različitog dizajna, najmodernije i najkvalitetnije dušeke, kao i jastuke, a sve to je upotpunjeno najrazličitijim materijalima koje možete da birate po želji.

Foto: Drvoteks

Ono što je novina je to da su na ovogodišnjem sajmu predstavili nove materijale, namenjene za sve one koji imaju kućne ljubimce. Tako više nećete strahovati da li će vaš ljubimac uprljati nameštaj, jer je sada sve to rešivo (pogledajte video).

Foto: Drvoteks

“Drvoteks” i “Sara” proizvode po svetskim standardima najsavremenije kuhinje, trpezarijske stolove, kao i razne modele stolica, a u ponudi su i brojne lampe, tepisi. Takođe, poznati su po proizvodnji najlepših fotelja, ugaonih garnitura, taburea, komoda i vitrina.

Foto: Drvoteks

Ono što “Drvoteks” i “Sara nameštaj”  čini posebnima i izdvaja od ostalih proizvođača nameštaja već dugi niz godina, jeste to što uspevaju da u kontinuitetu imaju zadovoljne i verne klijente, upravo zbog svog kvaliteta, idelanog dizajna, kao i inovativnosti u udobnosti koju pružaju kupcima. 

Foto: Sara Nameštaj

#Lifestyle

#Sajam Nameštaja

#Uspeh

#kvalitet

#trend

'