AKTUELNO

Saveti stručnjaka na Wellness& spa festu u Beogradu.

Wellness & Spa industrija godinama prerasta u ozbiljan biznis vredan 4,2 biliona dolara na globalnom nivou, a prema predviđanjima Svetske zdravstvene organizacije tek će se razvijati. Wellness & Spa Fest se u Srbiji organizuje po treći put 9. novembra 2019. u hotelu Metropol u Beogradu, pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, a u organizaciji Turističkog Sveta i Wellness Akademije Peđa Filipović.

Wellness & SPA Fest je jedan od do sada najzanimljivijih događaja po svom konceptu, sadržaju, učesnicima, porukama i efektima. On motiviše i inspiriše na pozitivne promene u odnosu prema zdravlju, životnoj filozofiji, životu u celini, daje smernice za postizanje energetskog balansa na fizičkom i mentalnom nivou, za veću toleranciju na stres i veće zadovoljstvo sobom, dok je borba protiv humana misija ovogodišnjeg Festivala.

Foto: Promo

Organizatori najavljuju mnogo korisnih predavanja, saveta stručnjaka, priliku da isprobate različite masaže, čujete novitete iz wellness&spa industrije, upoznate brojne autoritete, odslušate javni čas zdravlja, kao i da proverite u kakvom stanju je vaš organizam.

Ulaz na Welness & Spa fest je besplatan.

#Zdravlje

#wellness

'