AKTUELNO

Postoje trikovi koji vode do vrhunskog seksualnog užitka, a nisu nimalo zahtevni.

Ako je akcija u spavaćoj sobi ušla u monotonu fazu, vreme je da ponovo zagrejete stvari.  Ovih sedam trikova pomoćiće vam da ponovo podignete temperaturu.

1) ZABORAVITE JASTUK

U zavisnosti od toga kako postavite jastuk, ispod bedra, zadnjice ili leđa promeniće ugao i dubinu penetracije, a time ćete osigurati sebi i partner više užitka.

2) KORISTITE KRAVATU

U maniru trenutno jako popularnog filma “Pedeset nijansi mračnije” poigrajte se kravatom u spavaćoj sobi-. Možete je koristiti da vežete zglobove na rukama ili nogama za krevet, iznad glave ili  leđa, amože vam posužiti i poslužiti i kao seksi povez za oči. Budite kreativni.

3) PODESTITE ALARM

Podesite alarm  na telefonu. Tačno toliko vremena imate da doživoite orgazam.  Kako sat bude otkucavao, tako će i uzbuđenje rasti, a ako želite da povećate ulog dogovorite se da onja pratner koji ne stigne da zadovolji  onog drugog mora da kažnjen. Recimo da vas savko jutro do kraja nedelje budi oralnim seksom.

Foto: Unsplash.com

4) IGRAJTE SE IGRAČKAMA

Čulna istraživanja biće još strastvenija ako u krevet unesete i pokoju igračku za odrasle poput vibratora. Njime možete stimulirati brojna područja, a uz njegovu pomoć i običan će se misionarski položaj pretvoriti u najbolju pozu svih vremena.

5) TOPLO HLADNO

Zamolite partnera se zaustavi akciju svaki put kad dođete na ivicu orgazma. Produžena igra "hlađenja" i ponovnog "paljenja" garantuje neverovatan  vrhunac. Ove tri poze u seksu žene obožavaju, jer im je orgazam zagarantovan.

6) LJUBITE SE I KOD ORGAZMA

Ljubljenje tokom orgazma dodatno će vas povezati sa partnerom, a orgazam će biti intenzivniji.

7) PROBAJTE TABU

Razgovarajte otvoreno o tabima i fantazijama, detaljno objašnjavajući šta želite.  Ako je ono što želite analni seks (a mnogi se plaše da priznaju da bi rado probali) recite to svom parteru.

Autor: Pink.rs

#Seks

#Trikovi

#Užitak

'