AKTUELNO

Mogli smo tu i tamo da je vidimo i prošle godine u ove vreme, ali sada je bez presedana, ovaj model haljine postao aposlutni favorit pri izboru efektnog stajlinga.

Ovo zapravo uopšte nije haljina, to je blejzer. Nešto duži bejlzer doduše.

Nije prigodan za kancelariju, ali upravo to i jeste ono što nam se u vezi njega najviše dopada.

U pitanju je apsolutni a la 80's look. Vrlo je efektan, odvažan, elegantan, ali u isto vreme i seksi.

Ukoliko izaberete model sa pojasom koji ističe struk, automatski dobijate haljinu, to je bez daljnjeg slučaj. Mini haljinu da se razumemo.

Ukoliko se pak opredelite za model koji ne poseduje kaiš, tek je blago ustručen i dalje ne gubite baš ništa na ženstvenosti, jer je u pitanju komad koji stavlja u prvi plan noge, a u zavisnosti od kroja i dekolte - dakle, može izgledati zaista vrlo, vrlo seksi.

U sezoni jesen/zima 2019.-2020. teško da postoji i jedan high-street brend koji ovu haljinu nije uvrstio u svoju kolekciju.

Trendseterke su je prošetale početkom jeseni u najrazličitijim kombinacijama, od onih street-style klasičnih do onih visoko elegantnih.

Videli smo je kao jedan od broj jedan izbora na brojnim svečanim događajima ove godine, a počela je odvažno i da se pojavljuje kao deo outfita na ulicama prestonice, baš onako odlično kako izgleda u spoju sa potpeticama, isto tako sjajno izgleda u kombinaciji sa čizmama i trenč mantilom preko.

#moda

'