AKTUELNO

Šareni trend vraća se na velika vrata ove sezone!

Košulje su idealne za sva godišnja doba, rado ih nosimo u svim prilikama i kombinujemo sa različitim stilovima.

Baš zato što su apsolutni trend i večiti klasik, košulje ove sezone primaju modifikovane varijante u smislu krojeva i dezena. Pored klasične košulje, ove jeseni akcenat će biti stavljen na predimenizonirane košulje, košulje sa zvonastim rukavima, modelima sa golim ramenima ili mašnama i košulja-haljinama.

Kada su dezeni u pitanju, aplikacije i šare, rešili smo da vam otkrijemo tajnu kako možete da sami napravite jedinstven model košulje. Sve što vam je potrebno jeste stara košulja, pegla, stikeri koji se lepe na garderobu.

Nalepnice možete kupiti u pozamanteriji, ima ih u svim bojama, dezenima, šarama, sa različitim motivima, a na vama je da izaberete one koji vam se najviše dopadaju.

Mali savet, gledajte da stikeri ne budu previše veliki ako ih želite više komada na košulji. Dovoljno je jedna velika nalepnica ili par manjih, kako ne bi izgledalo prenatrpano i kičasto.

Postupak je sledeći:

Stiker se lepi peglom, postavite ga na željeno mesto, preko stavite tanju krpu i prelazite peglom dok se ne zalepi. Oko 3 minuta laganim pokretima pegle prelazite preko tkanine. Temperatura pegle treba da bude nameštena za peglanje pamuka.

#moda

'