AKTUELNO

Nakon svih toplih dana u kojima smo nosili lepršave i tanke haljine, teksas šortseve, japanke i otvorene sandale sitgao je i dugo očekivani period u kome se možemo opustiti – bar kada je u pitanju moda.

Široki džemperi, rolke, dukserice, džemper-haljine...

Udobnost se sada stavlja na prvo mesto, a sada ovaj epitet izgleda i više nego zavodljivo i privlačno kada znate kako da ga implementirate u vaš look.

Foto: Pixabay.com

Ipak, ovog puta ćemo se fokusirati isključivo na kombinacije sa džemperom kako bismo vas inspirisali da eksperimentišete i isprobate drugačije kombinacije sa ovim odevnim komadom i iskoristite njegovu svestranost.

Uprkos činjenici da džemperi izgledaju manje formalno i opušteno, uz pravilnu kombinaciju i malo modnog znanja, možete to i promeniti i kreirati stajlinge po vašoj meri i željama.

Foto: Pixabay.com

Možete ga nositi preko košulje i uz pantalone, ispod blejzera, uz farmerke za postizanje kežual stila, ispod ili preko haljine, dok predimenzionirane džempere možete nositi i kao haljinu.

Različiti modeli obuće, od cipela do čizama i patika se takođe lako mogu kombinovati, pa to iskoristite za kreiranje raznovrsnih autfita. U galeriji pogledajte na koje sve načine možete kombinovati džempere!

#moda

'