AKTUELNO

Modni trikovi su sve što vam treba na početku nove sezone kao glavni adut u vašem jesenjem kaputu.

Kombinujte slične nijanse u jednom stajlingu

Lookbook modne kuće Vince podstakao nas je na jednan skoro neprimetan trik: Kombinovanjem bliskih tonova postižemo prelep efekat senke. Kao što se ispostavilo, meko plava boja savršeno se uklopi as pastelno plavom, a milenijals ružičasta sa malinom.

Haljina preko pantalona

Sa pantalonama možete kombinovati sve vrste haljina: svilenu, večernju opciju, košulju ili haljinu babydoll stila. Obratite pažnju na tkanina koju izaberete kako bi bili sigurni da ona ne blista i za vašu udobnost odaberite onu koja ne bi preusko pristajala na bokovima.

Strukirajte jaknu

Na jesen ćemo nositi toplu odeću poput jakni, pulovera i kardigana - te ih oblikovati pojasom: u septembru mogu to biti topli prsluci, dok su u oktobru to - lagane jakne, a u novembru - zimski kaputi, u decembru – krzneni kaputi.

Izaberite najlonke ili čarape u boji

Nećemo se umoriti od ponavljanja da su najlonke i čarape ove jeseni najlakši način da modnu kombinaciju pretvorimo iz obične u ultraupečatljivu. Grunge mrežaste, svetle čipkane ili guste snežno bele boje, cvetne, zatim obložene monogramima sa zatvorenim ili otvorenim cipelama - novo je pravilo da više nema pravila.

Rolka ispod majice

Najrelevantnija tehnika modne stilizacije za ovu jesen i zimu je princip višeslojnog odevanja. Posebno je sjajno što to podržavaju u novim lookbookovima Isabel Marant, Chloe, Toteme i Sportmax: vodeći se prema njima, sve od septembra, pa do marta nosićemo rolke ispod košulja.

#moda

'