AKTUELNO

Ovu frizuru uspevaju da naprave i najsmotanije devojke.

Priznajte, kada gledate fotografije na Instagramu ili sa crvenog tepiha, čini se kao da sve te dame imaju savršeno gustu i raskošnu kosu, i njihov rep uvek deluje tako bogato i “moćno”. Međutim, kada ga vi zavežete u kućnoj radinosti, stvari krenu u pogrešnom smeru – umesto guste “grive” dobijete rep koji prosto deluje “jadno”.

No, setite se da sve te poznate i skockane cice imaju čitav tim frizera i stilista iza sebe, a isti su puni jednostavnih trikova koji život znače.

I ne – nisu u pitanju trikovi za koje morate da izdvojite gomilu novca i za koje vam je potrebna neka “virtouzna” veština. Upravo suprotno – za “caku” koju vam danas donosimo ne treba vam ništa, sem onoga što i inače koristite u dnevnoj rutini ulepšavanja kose.

Dakle, ako želite da vaš rep bude daleko bujniji i ima dobru formu, spremite nekoliko ukosnica, jednu šnalu (kopču) i sasvim malo vremena. Čak i ako ste nepspretni i nemate vešte ruke, ovaj trik ne može da omaši, a garantuje šik, praktičnu i privlačnu frizuru – baš kao da ste upravo izašli iz salona.

I ne zaboravite, konjski rep je uvek dobro rešenje – jer otkriva liniju vrata, a muškarcima je to tako seksi i zavodljivo!

U priloženom videu pogledajte kratko uputsvo za pravljenje bujnijeg repa:

#Frizura

'