AKTUELNO

Filujete ga sa sastojcima koje volite, šunkom ili parizerom, kiselim krastvačićima i trapistom, suvim vratom. Kombinacija je stvarno mnogo, a vi odaberite svoju omiljenu i uživajte u carstvu ukusa!

Sastojci:

(za šest osoba)

- 300 gr šampinjona

- 250 gr šunke

- 2 jajeta

- 2 decilitra kisele pavlake

- 3 komada kora za pitu

- kečap

- 150 gr tost sira

- 50 gr mocarele

- 100 gr pršuta

- 200 gr pica šunke

- 70 gr kulena

- Origano

- So i biber

Foto: Pixabay.com

Priprema:

Šampinjone i šunku iseckati na sitne komadiće.

Jaja i pavlaku izmešati i dodati so i biber po ukusu.

Koru za pitu premazati kečapom i prekriti drugom korom

Na gornju koru poredati tost sir i izrendati mocarelu i prekriti korom za pitu.

Na koru poredati pršut i šunku i prekriti korom.

Koru prekriti kulenom i šampinjonima i prekriti korom za pitu.

Koru premazati sa prethodno zamućenom smesom pavlake i jaja i prekriti korom za pitu.

Koru premazati kečapom i ostatcima, mocarele, šunke, šampinjona, kulena, origanom i prekriti korom za pitu.

Foto: Unsplash

#Hrana

'