AKTUELNO

Nesvakidašnji incident munjevito je postao viralan.

Video-snimak brutalne tuče u Diznilendu za trepataj oka obišao je svet. Čupanje kose, davljenje, pesničenje, šamaranje... Sve je to trajalo nekoliko minuta naočigled dece, pre nego što je stiglo obezbeđenje, a ogorčeni korisnici interneta pitaju se kako je moguće da obezbeđenje ranije nije reagovalo.

Incident je započeo nakon što je devojka sa pletenicama navodno pljunula u lice muškarcu u ružičastoj majici za kog policija kaže da je njen brat. Kada je on počeo da je udara po licu, žena je povikala: "Držite moju ćerku" i gurnula kolica kako dete ne bi bilo izloženo potencijalnoj opasnosti.

U tom trenutku, momak u roze majici ušao je u sukob sa još jednim muškarcem, a u tuču se umešala i žena za koju se pretpostavlja da je majka muškarcu obučenom u roze. Ona je od posledica udarca u toj gužvi završila na betonu.

Kada je sestra mladića u roze majici rekla bratu da je njegova majka nokautirana, izgubio je živce i počeo besomučno da udara i vuče za kosu devojku koja je to učinila, govoreći da će je odrobijati.

U tom trenutku, konačno su došla tri muškarca iz obezbeđenja i obuzdala su pomahnitalog muškarca.

Policija je pokrenula istragu povodom ovog slučaja, rekavši da su svi učesnici u tuči iz iste porodice.

Korisnici društvenih mreža ogorčeni su ovim incidentom, kao i sporom reakcijom obezbeđenja. Mnogi su se zapitali da li neko treba da bude ozbiljnije povređen ili ubijen da bi neko iz obezbeđenja odreagovao.

#Porodica

#tuča

'