AKTUELNO

Muškarci sa dubokim glasom već prilikom upoznavanja bude interesovanje kod žena. Poklanjanje cveća ostavlja veoma dobar utisak na dame. Glatko izbrijano lice manje privlači žene od muškarca sa bradom

Sudeći prema nedavnom istraživanju, da biste bili poželjni kod lepšeg pola trebalo bi da imate bar neku, a po mogućnosti i više osobina od ovih koje ćemo vam navesti:

Glatko izbrijano lice manje privlači žene od muškarca sa bradom, i to nekoliko dana starom. Snažan stisak rukom prilikom pozdravljanja sa ženama pokazuje mušku samouverenost, dok nežnije rukovanje poručuje da ste stidljivi ili previše blagi.

Muškarci sa dubokim glasom već prilikom upoznavanja bude interesovanje kod žena. Poklanjanje cveća ostavlja veoma dobar utisak na slabiji pol, a prema sprovedenoj studiji onaj "dasa" koji vas iznenađuje lepim biljkama biće najprivlačniji u celoj prostoriji punoj momaka koji nemaju takvu naviku.

Dokazano je da gospodin koji voli da miriše na dobar parfem ima više samopouzdanja od onog koji to ne radi, a dame ga doživljavaju poželjnijim.

#Ljubav

'