AKTUELNO

Koliko ste puta čuli ili pročitali „sva se izoperisala“ ili „pogledajte kako je izgledala pre odlaska kod plastičnog hirurga”. Čuju se i mišljenja raznih “stručnjaka” da „samo nesigurne osobe žele da promene svoj izgled“.

Poželjno je reći „volim svaku moju boru“ ili „dostojanstveno starim“.

E, tu sam Vas čekala. Zašto dostojanstveno i sa ponosom ne nosite pokvarene i šuplje zube? Zašto žute zube izbeljujete? Normalno je da, recimo slikarka, koju slučajno poznajem, sve zube zdrave, ali žute, izbrusi i prekrije holivudski belim cirkonijumom. To je normalno, čak i poželjno.

Primitivno je imati pokvarene, žute ili da vam, ne daj bože, fali neki zub. Fuuuj. Primitivno i nezrelo je ići kod plastičnog hirurga! Fuuuj.

Šta će jednoj, relativno mladoj sudiji, odlazak kod plastičnog hirurga? Zašto je želela da osveži “zgužvanu” liniju usana, koju je svako jutro prekrivala karminom? Zašto je želela da ima pune usne iza kojih danas blista osmeh zadovoljne i ostvarene dame? Uspešna u svom poslu, uspešna kao žena i majka,a ide kod plastičnog hirurga...Svašta, reći će moralni čistunci. Upravo je ta, večno mlada, prepametna, predobra i prelepa žena rekla nešto što je narativ ovog članka. Citiraću je: "odlazak kod plastičnog hirurga je stvar lične higijene“.

Foto: AnaLife Promo

Doktor Ana Miholjčić, direktor Opšte bolnice Analife Ispričaću svoje iskustvo. Imam lepu, glatku i bez bora kožu, ali od mame sam nasledila “viseće” obraze ili, kako bi estetski hirurzi rekli, facial adzing , izražene nazolabijalne bore i marioneta lajn bore. Mladoj, kao student i kasnije kao doktoru i vlasniku bolnice na pamet mi nije padalo da bilo šta radim na svom licu. Međutim...Kako je vreme prolazilo, a ja sam imala u svojoj bolnici odličnog plastičnog hirurga, čije sam rezultate mogla da vidim na drugima, odlucih ipak da i moje obraze, koji su počeli da prelaze donji ivicu kostiju vilice, sredim jednom predivnom operacijom koja se zove Macs lift. To je najsavremeniji i najnežniji fejs lifting lica. Macs lift podiže obraze u vis, pegla sve bore lica, nestaju tamne senke ispod očiju i umoran izgled. Da ne pričam o zadovoljstvu kad je profil mladalački, koža zategnuta, vrat bez viseće, ćureće kože...Fantastično!

View this post on Instagram

Svako od nas tokom života, kad-tad, suoči se sa procesom starenja, koji je posebno uočljiv na licu. Manifestuje se opuštanjem kože, spuštanjem masnih jastučića obraza, formiranjem dubokih bora koje se pružaju od nosa do ugla usana (nazolabijalna brazda) i stvaranjem bora u predelu usana i donje vilice. Starenje lica ne može se odvojiti od starenja kože i mišića vrata, reč je o jedinstvenom procesu koji zahvata sve strukture. Uočljiv znak starenja lica je i gubitak lepe, prave linije donje vilice. Vreme na licu ostavlja neizbrisiv trag, stvaraju se bore i lagano se  gube jasne konture lica. Zato smo mi tu , da Vam vratimo mladalacki izgled i osmeh licu. Više o FaceLift/Macs Lift intervenciji pogledajte na https://www.analife.rs/menu/1151/faceliftmacs-lift-zatezanje-koze-lica-i-vrata  Dr Arsic http://www.analife.rs/menu/1151/faceliftmacs-lift-zatezanje-koze-lica-i-vrata/ #facelifting #MACSlift #Neck #face #zatezanje #lica #vrata #10godina #mladji #DrArsic #Analife #pre #posle #Skadarska #Zemun #Beograd

A post shared by Analife Opsta Bolnica (@opsta_bolnica_analife) on

Kod klasičnog fejs lifta obrazi se zatežu prema ušima i dobija se „žablji“ izgled, koji menja lični opis, možda čak i gore nego pre. Kod nas u bolnici Analife dr Arsić radi isključivo Macs lift sa zatezanjem vrata. Rezultati su sjajni.”Osećam se kao maneken”odgovorio je gospodin od 55 godina na naše pitanje kako je posle Macs lifta?

Šta mislite, kako danas izgleda dama koja je iz Norveške, posle teškog razvoda, doputovala kod nas u bolnicu? Doktor Arsić joj je, posle razgovora, predložio da uradi Macs lift zbog spuštenih obraza, nazolabijalnih bora, i bora na vratu. Dobila je zategnute, jedre obraze, nema bora oko nosa i usana, nema umornih kesa ispod očiju. Uradjen joj je I Browlift, ili podizanje uglova obrva koje su bile spuštene I kao takve davale umoran izgled lica. Pogled je otvoren, izvijene, prelepe obrve ispeglale su bore na čelu i u uglovima očiju.

Foto: AnaLife Promo

Blefaroplastikom ili operacijom gornjih i donjih kapaka, zbog spuštenih staračkih gornjih kapaka i kesa na donjim kapcima, koje izgledaju kao kod hroničnog alkoholičara, dobijeno je divno oko, kojem više nije bila potrebna nikakva šminka, osim malo maskare.

Krajnji rezultat PRE i POSLE bio je – “majka kao ćerka”, tako bar ona kaže za sebe.

Ostaće mi u sećanju mlada (27god), dama, koja je posle porođaja dvoje zdrave dece, vrlo brzo povratila svoju mladalačku, vitku liniju. Trudnoća je uzela danak. Dojke su zbog dojenja (što je za bebu najzdraviji način ishrane) izgledale kao dve stare, istrošene papuče. Dr Arsić je uradio povećanje i podizanje dojki, metodom poznatom kao Augmentacija i Mastopeksija. Krajnji rezultat je vraćanje sklada mladalačkog tela srećne majke i ponovo lepotice!

Foto: AnaLife Promo

Naša mlada, svetski poznata manekenka, student filozofije, zbog vitke linije skoro da nije imala grudi. Zbog politike firme u kojoj je radila, nije smela da stavi implante zbog čega je dr Arsić uradio povećanje grudi masnim tkivom – Fat graft ili transplantacija sopstvene masti sa matičnim ćelijama. To je operacija koja omogućava svima, koji iz raznih razloga ne žele implante, bilo dojki ili zadnjice, povećanje bez stranog tela. Korišćenjem matičnih ćelija, broj masnih ćelija koje ostaju i revitalizuju se je veći, a rezultat bolji. Kod zadnjice je sjajno zato što je prirodno, bez ožiljaka, uz dodatnu prednost što se u toku te operacije skida masno tkivo sa delova gde ga ima u višku.

View this post on Instagram

Transplantacija masti i matičnih ćelija u zadnjicu /Fat graft zadnjice/ ili buttok fat transfer, je operacija gde se vrši transplantacija masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku. Potom se ista mast specijalno obradi, izdvoje se vitalne masne ćelije, zatim se trasplantira (ubaci) u glutealne regije (zadnjicu). Da bi efekat bio još bolji, moja operativna tehnika podrazumeva ubacivanje matičnih ćelija uzetih iz vase krvi. Matične ćelije povećavaju procenat revitalizovanih masnih ćelija i pokreću mehanizam stvaranja novih masnih ćelija. pre I neposredno posle operacije. http://www.analife.rs #fatgrafting #glutei #augmentatio #with #fat #hypoplasia #natural #plasticsurgery #DrArsic #Analife #serbia #srbija🇷🇸 #inshot #girls #cute #happy #cool #fashion #friends #smile #follow4follow #like4like #instamood #instafoto #amazing #photooftheday http://www.analife.rs/vesti/16/kako-do-savrsene-zadnjice

A post shared by Analife Opsta Bolnica (@opsta_bolnica_analife) on

Foto: AnaLife Promo

Foto: AnaLife Promo

Foto: AnaLife Promo

Laserska liposukcija je revolucija kada je u pitanju operacija reoblikovanja tela. SAMO LASERSKOM LIPOSUKCIJOM kao operacijom, mogu bez treniranja i gladovanja da se skinu masne naslage sa delova sa kojih klasična liposukcija ne daje rezultat. Laser sa svojih 1054 nm uništava masne ćelije lipocite. Za razllku od klasične liposukcije, kod koje koža iznad tretirane regije ostaje netaknuta ili mlohava, kod laserke liposukcije laserski zrak stimuliše stvaranje novog kolagena koji zateže kožu iznad tretirane regije.

Foto: AnaLife Promo

Ne mogu da ne pomenem najsavremeniju operaciju NOSA GRAFT TEHNIKOM. To je tehnika u kojoj dr Arsić, višak skida sa jednog mesta, posebno obrađuje i stavlja tamo gde nedostaje. Rezultat je takođe izvanredan...

Ne znam šta bih još dodala, osim da nije tačno da su „dijamanti najbolji ženini prijatelji“. Najbolji ženin prijatelj je dobar plastični hirurg.

Foto: AnaLife Promo

#Analifezdravlje #Analifelepota

Pratite nas i na Istagramu, Facebook - u i Youtube kanalu

#Plastične operacije

'