AKTUELNO

Na Instagramu su ljudi glasali i odabrali koji je po njima najbolji i najlepši hotel na svetu.

Društvene mreže su glavni izvor informacija i kada je odabir destinavije koju želite da posetite u pitanju, ali i smeštaj. Kao najpopularniji hotel na Instagramu ove godine je izabran "Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara" u Abu Dabiju.

Publikacija "Luxury Travel Advisor" je sprovela Internet anketu čija svrha je bila otkrivanje koji je to najpopularniji hotel na Instagramu, a pobedu je odneo "Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara" u Abu Dabiju.

Ova neverovatna nekretnina s pet zvezdica se nalazi u pustinji Rub'al Kali (Prazna četvrt), a do nje se može doći automobilom ili helikopterom.

U jednostavnom dizajnu recepcije hotela ističe se ogromni elegantni luster, a u lobiju hotela postavljeni su veliki prostori s pogledom na pustinju.

Sličan pogled na peščane dine nude i hotelski restorani, a pogled s krova hotela je nesvakidašnje iskustvo. Veoma su lepe i hotelske sobe u kojima preovladavaju zemljane boje.

- Ovaj hotel je osmišljen kako bi pomogao gostima da se osećaju kao da su kilometarima daleko od brzog gradskog života - rekao je menadžer Adrijan Stop.

Instagram influenseri saglasni su da je nemoguće odabrati najzanimljivije mesto u ovom hotelu, jer postoje mnoga na kojima aparatom možete ovekovečiti zapanjujuće zalaske sunca u pustinji.

#Hotel

#Putovanja

'