AKTUELNO

Vreli dani podrazumevaju i dilemu oko oblačenja, a mi vam dajemo nekoliko saveta kako da izgledate savršeno, budete u trendu i da se osećate sjajno!

Kao da osmišljavanje savršenog outfita nije dovoljno veliki izazov, visoke temperature nam dodatno stvaraju još veću muku.

Ipak, ono što dodatno komplikuje celu situaciju su i pravila poslovnog sveta, koja često znaju biti ograničavajuća kada je moda u pitanju, stoga u nastavku pogledajte kako to rade omiljene Instagram devojke!

Kada je poslovno oblačenje u pitanju, važno je fokusirati se na modne komade koji će biti nešto prozračniji.

Kako je naša poslovna svakodnevica poprilično užurbana, potrebno je udobnost staviti na prvo mesto te tako olakšati ispunjavanje svih dnevnih zadataka s našeg dugačkog spiska.

View this post on Instagram

A little New York throwback ❤️

A post shared by Lizzy Hadfield (@shotfromthestreet) on

Veliki broj radnih mesta ne dopušta kombinacije koje uključuju kratke pantalone i topiće koji su često omiljeni letnji izbor, ali zato u svoje outfite možete uvrstiti nešto duže pantalone šireg kroja, a koje ćete pak kombinovati prozračnom košuljom ili topom u istoj nijansi, a na koji ćete dodati sako.

Ovakvim kombinovanjem vrlo jednostavno postižete poslovni look koji je istovremeno elegantan i opušten.

View this post on Instagram

Weekends at home 🏠 (t-shirt is gifted)

A post shared by Lizzy Hadfield (@shotfromthestreet) on

Takođe, ako vaše radno mesto to dopušta, farmerice mogu biti izvrstan odabir budući da se vrlo lako kombinuju sa baš svim komadima koje imate u ormaru. Stoga spas od visokih temperatura možete pronaći i u prozračnim bluzama koje su ove sezone lepše nego ikada.

U poslovni svet su već odavno zakoračile boje, pa se odvažite na modne kombinacije koje će itekako biti upečatljive i to kombinujući nežne, pastelne tonove koji su apsolutni hit sezone.

View this post on Instagram

What’s your favorite color? Mine is not lavender 😑

A post shared by Jessica Wang (@notjessfashion) on

Nešto duže haljine takođe možete uvrstiti na svoju listu poslovnih kombinacija, budući da je reč o svetu koji je poslovnu strogoću još davnih dana ostavio iza sebe. Takođe, cipelama odredite želite li kreirati look koji će biti strogo poslovni kombinujući ravne neupadljive espadrile ili pak nešto ležerniji u vidu sandala.

#moda

'