AKTUELNO

Skuvajte dobru kafu, isecite parče torte i uživajte u nedelji!

Potrebno je: 150 gr mlevenog keksa; 200 gr šlag kreme ili pene; 600 gr jagoda; malo celog keksa za podlogu.

Priprema: Umutiti šlag sa kiselom vodom ostaviti 2-3 kašike u činiju, a u ostatak dodati mleveni keks i dobro izjednačiti.

Manji pleh obložiti folijom pa na dno staviti pola kreme pa poređati oprane cele jagode preko jagoda ostatak kreme. Preko kreme poređati keks koji možete malo provući kroz vruće mleko.

Prekriti folijom i ostaviti u frižider ili zamrzivač da se dobro ohladi. Ohlađenu tortu izvrnuti na poslužavnik pa preko staviti ostatak šlaga. Može se malo narendati čokolade i poređati sečene jagode. Ostaviti još sat - dva da se hladi i seći i uživati u fantastičnom ukusu.

#kuvar

'