AKTUELNO

Dobre stvari dolaze u malim pakovanjima... Pa tako važi i za torbe.

Nakon minijaturnih torbica za telefone koje smo mogli da vidimo na Nedelji mode prošle sezone, na red su došle i tašne bez kojih ne možemo.

Umesto glomaznih tašni, koje su uvek u modi i u koje može da stane čitav jedan "svet", od sada možete nositi i male tašne koje će taman onoliko koliko je potrebno začiniti vaš stajling.

Morate priznati da je lakše nositi samo par stvari u mini-torbi: nema težine od koje će vas boleti rame, ne morate da tražite ključeve ili ruž pola sata i tako dalje. Takođe nas ovaj novi trend pomalo vraća i u detinjstvo, kada smo dobijale male tačnice za naše sitnice koje smo morale da nosimo svuda sa sobom.

Počele smo da nosimo samo najbitnije stvari, a ostale sitnice koje nam nikada i nisu bile baš potrebne izbacile smo iz naših torbi i povremeno ih ubacimo kada su nam baš potrebne, ali to nije toliko često.

Sada su na prvom mestu urednost i efikasnost, kao i lakše pronalaženje stvari u torbi.

Spremne smo za mini torbe i tašnice.

Mogu da budu i "clutch" torbe, a njihov delikatan kvalitet ih čini dovoljno elegantnim za recimo venčanje ili odlazak na romantičnu večeru. Mi smo za vas izabrale nekoliko komada, pa pogledajte našu galeriju i inspirišite se, kako za ovu sezonu, tako i za sledeću...

#Torba

'