AKTUELNO

Nije samo model torbe u pitanju, već i način na koji je nosite.

Ako je verovati Pati Vud, stručnjakinji koja se bavi govorom tela, puno je poruka skriveno u načinu na koji žene (a i poneki muškarci) nose svoj omiljeni modni dodatak.

1. Nosite je prebačenu preko ramena i istovremeno je stiskate rukom uz telo

Ovakvo nošenje torbice moglo bi izgledati kao da se panično bojite da će vam je netko ukrasti, ali osim toga otkriva i zanimljive stvari o vašoj ličnosti. Naime, verovatno ste praktična osoba kojoj se drugi itekako moraju dokazivati kako bi pridobili vaše poverenje. Vrlo ste oprezni te se uvek trudite ostaviti dobar utisak.

2. Nosite je nonšalantno prebačenu preko ramena

Ne opterećujete se pravilima, spontani ste i puni samopouzdanja. Ne zanimaju vas preterano mišljenja drugih ljudi, a pri odabiru modnih dodataka najvažnija vam je njihova funkcionalnost.

3. Nosite torbicu u ruci

Iako se ovo ne čini kao preterano praktičan način nošenja torbice, ono otkriva osobe koje uvek nastoje sve držati pod kontrolom. One su organizovane i ambiciozne.

4. Nosite je ispred tela držeći je s obe ruke

Stručnjaci za govor tela ovakav položaj opisuju kao znak sramežljivosti. Ove se osobe tim potezom nastoje zaštititi i ne vole biti u centru pažnje.

5. Nosite torbicu prebačenu preko ramena, ali ispred tela

Najviše cenite svoju slobodu i ne volite biti sputani. Ne volite stroga pravila i vrlo ste spontani.

6. Nosite je prebačenu preko ramena, ali iza tela

Ove osobe često svet posmatraju kroz ružičaste naočare i svima veruju pa ne čudi što se često opeku. Iskreni su i upravo iskrenost najviše cene kod drugih ljudi.

#Torba

#moda

'